На три розміри більше: Кароль показала наймодніші джинси 2024 року – “В ці штани дві Тіни влізуть”

Співачка Тіна Кароль, яка чудово розбирається в трендах, показала наймодніші джинси 2024 року. Не кожна зможе собі таке дозволити надіти. У Мережі порахували скільки коштує її вбрання.

Крім основних акаунтів у Instagram, у співачки Тіни Кароль є багато фан-сторінок, адміністратори яких не лише уважно стежать за її творчістю та особистим життям, а й публікують рідкісні фото артистки, які ніде більше не зустрінеш. Дехто навіть докладно розбирає її гардероб. Так, завдяки адміністраторам Instagram@ _natali_tn_, шанувальники співачки в курсі, що майже всі концертні образи Тіни коштують чималих грошей, а також знають, що на своїх фотосесіях зірка завжди вбирається в гарячі тренди.

Тіна Кароль покрасувалася у спідниці за 49 тисяч гривень

Так, у мікроблозі Кароль з’явилися свіжі фотографії, де вона з’явилася в стильних джинсах оверсайз на три розміри більше. Щоб штани трималися на стегнах, до пояса були пришиті біла трикотажна смужка, що імітує труси, що стирчать. На додаток до образу артистка вдягла світлу толстовку з мінімалістичним принтом. На кадрах співачка задерла її вгору та продемонструвала не лише свої модні штани, а й бездоганний прес.

“Хочеться обіймів і серцевого тепла, Щоб розмови до світанку, Та недопитий холодний чай. Сльози, сміх, жарти і довго помовчати”, – написала у коментарі Тіна.

Шанувальники тут же пожвавішали. Одним із перших коментарів написали представники її найбільшої фан-сторінки:

“Ці штани тримаються на чесному слові”, “Це тільки щоб стоять і то притримувати. бо крок дати вони зразу впадуть”, “В ці штани дві Тіні влізуть”, “Вистрибувати з трусів поки що …чекаємо”, “Краса Тіні дарована Богом, і Вона використовує її правильно.”, “Фігура просто вау. Мрія”, “Прес просто вогонь”, – писали у коментарі.

Нагадаємо, що перед новорічними святами Тіна Кароль також оприлюднила фотографії у джинсах. Щоправда, на той раз обрала більш класичну модель із завищеною талією. Про те, скільки Тіна Кароль показала наймодніші джинси 2024 року обійшов її святковий образ, вже встигли порахувати на Instagram@ _natali_tn_.

Скільки коштує найскромніший новорічний образ Тіни Кароль
Скільки коштує найскромніший новорічний образ Тіни Кароль

 

Скільки коштує найскромніший новорічний образ Тіни Кароль
Скільки коштує найскромніший новорічний образ Тіни Кароль

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.