20-річна донька Кравець показала, як проводить час вдома з молодшим братом та сестрою: коли мама на роботі

Старша донька Олени Кравець Маша, злила до Мережі кумедне відео, на якому показала, чим займаються її молодші брат та сестра, поки мама на роботі. План з "викрадення" солодощів виконано успішно!

Нещодавно в YouTube вийшов перший випуск програми Зірки “Кварталу 95” Олени Кравець з її старшою дочкою Марією, де вони порушили вічну тему взаємин батьків та дітей. У розмові мама та дочка обговорювали те, що переживали колись самі –  говорили про свої образи та претензії один до одного.

Старша донька Олени Кравець розповіла, які слова мами зачепили її у дитинстві

Зокрема, про те, коли Маша після 15 років почала жити окремо від батьків. Кравець сказала, що це було одне з найправильніших рішень у її житті. До розмови Олена зазначила, що незважаючи, що дуже переживала, як дочка самостійно справлятиметься з побутовими проблемами, вона абсолютно не шкодує про своє рішення.

Старша донька Олени Кравець розповіла, які слова мами зачепили її у дитинстві
Старша донька Олени Кравець розповіла, які слова мами зачепили її у дитинстві

Зазначимо, що окрім Маші, у родині Кравець ростуть ще двоє близнюків – 7-річні Іван та Катя, які, судячи з останнього відео, так само легко справляються з поставленими “побутовими” завданнями. Так, напередодні 20-річна Марія оприлюднила кумедне відео, на якому показала, чим займаються її молодші брат із сестрою, поки мама та тато на роботі.

Спочатку вони обидва сидять у кріслі. Поки Іван захоплено грає у телефоні, його сестра близнюк уважно за ним спостерігає. Помітивши, як Маша знімає все що відбувається на камеру, Катя підійматися та кудись йде.

20-річна донька Олени Кравець показала, як проводить час із молодшими близнюками
20-річна донька Олени Кравець показала, як проводить час із молодшими близнюками

Далі події розвиваються на кухні. Коли Маша сидить спиною, її молодша сестра забирається на ящик і намагається знайти солодощі на верхній полиці шафку. Потім обережно дістає банку з шоколадним кремом.

“План з викрадання нутеллі успішно виконано”, – з гумором підписала кадри Марія.

20-річна донька Олени Кравець показала, як проводить час із молодшими близнюками
20-річна донька Олени Кравець показала, як проводить час із молодшими близнюками

Можна тільки уявити, скільки смішних коментарів написали 20-річній дочці Олени Кравець у Дірект, після того, як дівчина оприлюднила свої “сториз”. А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.