Маленька подорослішала. Модель: доньці Євгена Кошового виповнилося 16 років: як виглядає Варя зараз

Старшій дочці Євгена Кошового Варварі, фотографії якої свого часу наробили багато галасу в Мережі, виповнилося 16 років. Як виглядає спадкоємиця зірки "Кварталу 95" зараз?

Близький друг президента України, шоумен, ведучий гумористичних шоу, актор Євген Кошовий виховує разом зі своєю дружиною Ксенією двох доньок – Варвару та Серафиму. За словами зірки “Кварталу 95”, старша дочка росте з характером і в їхніх стосунках не завжди все було гладко. Особливо останні два роки. Шоумен був ненажарт стурбований поведінкою дівчинки-підлітка, яка, за його словами, перехворіла на “зіркову хворобу”. Щоб Варя не росла “мажоркою” Кошовому, навіть довелося піти на крайні заходи і трохи “урізати її хотілки”. Про це Євген зізнавався у програмі “Слава+”.

Євген Кошовий з дочкою Варею
Євген Кошовий з дочкою Варею

“Були складні стосунки. І не лише зі мною. І з мамою також. Десь упродовж двох років. Це перехідний вік”, – розповідав Кошовий.

Шоумену навіть довелося виправдовуватися, коли в Мережі почався “хейт” через те, що свої відео в TikTok Варя записувала під російськомовну музику. Тоді Кошовому довелося провести з дівчиною серйозну розмову.

А сьогодні, 15 січня, старшій дочці шоумена виповнилось 16 років. Першою у своїх соціальних мережах Варю привітала мати. З нагоди Дня народження доньки, Ксенія присвятила дочці “сторіс”, де опублікувала свіжий знімок Варвари. У кадрі дівчинка позувала сидячи на дивані у темно-синьому вельветовому костюмі, що складався із широких штанів та об’ємного жакета. Зважаючи на все, знімок дружина Кошового взяла з нещодавньої фотосесії доньки. Ксенія не стала нічого писати, а просто вказала цифру “16!” і відзначила публікацію білим серцем.

Дружина Кошового показала рідкісне фото дорослої доньки Варі
Дружина Кошового показала рідкісне фото дорослої доньки Варі

Трохи пізніше Варя перепостила знімок із Instagram мами і на чорному тлі свого “сторизу” написала, що сьогодні святкує 16-річчя.

Дружина Кошового показала рідкісне фото дорослої доньки Варі
Дружина Кошового показала рідкісне фото дорослої доньки Варі

Зазначимо, що в мікроблозі Варвари можна побачити решту фотографій, де вона в тому ж костюмі. У коментарях дівчині пишуть:

“З днем народження, Варваро. Пам’ятаю тебе малюком з часів “Розсміши коміка”, а тепер ти дива. Будь щаслива!”, “Маленька подорослішала. Дуже файна)”, “Модель”.

Дружина Кошового показала рідкісне фото дорослої доньки Варі
Дружина Кошового показала рідкісне фото дорослої доньки Варі

А ось так Варя виглядала 2 роки тому, коли разом із батьками та молодшою сестрою Серафимою (зараз дівчинці вже 9 років) приходила на прем’єру фільму у 2021 році.

Євген Кошовий із сім'єю
Євген Кошовий із сім’єю

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.