Що насправді було між Вакарчуком та Христиною Соловій: розсталися лише після народження у співака дитини

Досить довго Святославу Вакарчуку та Христині Соловій приписували любовні стосунки. Втім, правда виявилася абсолютно неочікуваною. Деталі у статті.

Свого часу робочий тандем Христини Соловій та Святослава Вакарчука дав обидвом доволі солідні плоди. Але глядачі швидко помітили, що між виконавцями є іскра, і приховати її було неможливо. Пішли плітки про роман між продюсером та підопічною. І це попри бездоганну репутацію музиканта та наявність у нього дружини. Фонарьова дані плітки ніколи не коментувала.

Що насправді було між Вакарчуком та Соловій

Святослав Вакарчук відповів Соловій за роман з Жаданом і показав нову фаворитку
Що насправді було між Вакарчуком та Соловій

Але вже через деякий час Христина не тільки спростувала імовірний любовний зв’язок з наставником, але і заявила, що вони майже не спілкуються, попри теплі стосунки. З’ясувалося це коли у зірки народилася маленька дитина. При цьому Христина не видавала жодного секрету зіоки і не розповідала ні про його нову обраницю, ні про взаємини між нею та Вакарчуком.

Ну той момент складалося враження, що зірки навіть не співпрацюють. Вже після народження Соломії Вакарчук Христина публічно повідомила про закінчення контракту з продюсером. Виявляється, їхня історія завершилася набагато пізніше, ніж Виявляється, їхня історія завершилася набагато пізніше, ніж можна було подумати.

Нагадуємо, що 2021 року команда Святослава Вакарчука повідомила про його розлучення з дружиною. Причому невідомо, чи був він взагалі офіційно розписаний. Через 2 місяці з’ясувалося, що в нього є дитина від іншої жінки. Вік малюка на той момент вже становив близько 8 тижнів.

Ляля ніколи не коментувала даних подій. Але інсайдери повідомляли, що вона дуже важко перенесла розлучення і навіть потрапила до лікарні. Тим часом особистість нової обраниці музиканта встановили швидко. Нею виявилася Євгенія Яцута.

Христина ж тим часом неодноразово засвітилася у компанії Сергія Жадана і подейкують, що саме він стане її наступним продюсером. Обидва поки що не коментують жодних чуток, зокрема про їхній роман, але аудиторія здебільшого схиляється, що їхні любовні стосунки занадто очевидні.

Схожі статті

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.