У Сергія Притули назвали найгарніших українців, які відродять націю: “Потап, Настя Каменських, Влад Яма”

У новому епізоді подкасту "Гуртом та вщент" Антон Тимошенко та Сергій Притула згадали українських зірок-втікачів. В ефірі комік Тимошенко пожартував про подальшу долю Потапа, Ями та Каменських

Притула і Тимошенко про колег з шоубізу

Днями на YouTube каналі Сергія Притули з’явився новий епізод подкасту “Гуртом та вщент”, який політичний діяч веде разом із коміком Антоном Тимошенком. В рамках проєкту знаменитості обговорюють політичні, повсякденні теми та не обходиться і без скандальних публічних особистостей.

Стендапер Антон вирішив пожартувати про українських зірок, що після початку повномасштабного вторгнення виїхали за кордон, а саме про репера Потапа, співачку Настю Каменських та хореографа Влада Яму.

“Коли ти сидиш, дивишся інтерв’ю, і в інтерв’ю хтось там каже: “Війна буде до останнього українця”. І ти такий: “А може останній українець – це я?” Але це ніколи не ти. Це Потап, Настя Каменських, Влад Яма. Це останні українці. Але вони гарні. Вони відродять наш рід потім після цього всього”, – сказав Тимошенко.

Комік Антон Тимошенко в розмові з Сергієм Притулою потролив зірок-втікачів
Комік Антон Тимошенко в розмові з Сергієм Притулою потролив зірок-втікачів

Де зараз перебуває Потап і Влад Яма

Український репер та продюсер Потап, хоч від початку повномасштабного вторгнення приїздив до України, більшість часу все-таки проводить за кордоном. Спочатку чоловік разом зі своєю дружиною, співачкою Настею Каменських перебував в Іспанії. Згодом Олексій Потапенко полетів у Дубаї, де потрапив у гучний скандал, в одному з розкішних ресторанів артиста помітили в компанії росіян. Зараз Потап публікує знімки в Instagram, де вказує свою локацію, на початку грудня зірка був у США, а наразі знову повернувся в Дубаї.

Від початку повномасштабної війни хореограф Влад Яма виїхав за кордон разом зі своєю дружиною та сином. Наразі чоловік перебуває у Маямі. За словами Ями, зараз він проводить благодійні заходи, задля забезпечення бійців ЗСУ.

Комік Антон Тимошенко в розмові з Сергієм Притулою потролив зірок-втікачів
Комік Антон Тимошенко в розмові з Сергієм Притулою потролив зірок-втікачів

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.