Олег Винник вперше розповів, як його дорослий син відреагував на свої фото в мережі: перевершив батька

Знаменитий український співак Олег Виник роками приховував правду про свою сім'ю. І тим не менш, журналістам вдалося випередити його та показати сина артиста.

Тривалий час Олег Винник намагався зберігати за собою статус завидного холостяка, а тому приховував, що в нього є кохана дружина і навіть діти. Журналістам вдалося встановити лише особистість його дорослого сина Юліана. Втім, існує велика імовірність того, що насправді спадкоємців в нього декілька.

Сумнівів у тому, що у зірки дійсно є дитина не стало після зливу фотографій артиста з відпочинку. Так, українські журналісти абсолютно випадково натрапили на сімейство і зробили декілька знімків. На них Олег був разом зі своїм продюсером та юнаком, який був підозріло на нього схожий.

Олег Винник вперше розповів, як його дорослий син відреагував на свої фото в мережі

Олег Винник вперше розповів, як його дорослий син відреагував на свої фото в мережі

Але через чутки про нетрадиційну орієнтацію співака з’явилась інформація, що це може бути його коханий чоловік. Артист дуже бурхливо відреагував на даний матеріал, але сховати очевидно не вийшло: більшість шанувальників зрозуміла, що це саме його спадкоємець.

Лише 2023-го Олег дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше підтвердив, що в нього дійсно є дорослий син Юліан. Втім, не сказав скільки йому років. Тим не менш, журналісти неодноразово говорили про те, що йому має бути близько 18-19 років. Юнак не бажає публічності. Але на статтю з його фотографіями відреагував абсолютно по-іншому. За словами зіркового батька, він посміявся та почав жартувати над батьком.

“Рано чи пізно я буду робити так, щоби моїм рідним не заважали жити. Я не думаю, що мій син буде щасливий, коли піде в університет, і його будуть запитувати наші журналісти, тицяючи в обличчя камеру. Він маленький. Руку простягне і засуне камеру в одне місце. Я кожного божого дня молюся, тільки щоби нікого з моїх рідних не шантажували. Чому вони мають відповідати за мої вчинки? Від того, що ти мав славу?”

Олег розповів, що його син вже отримує освіту, і пов’яже своє життя з точними науками. Нічого іншого про хлопця невідомо.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.