Вона була коханням його життя: колишній чоловік Могилевської відреагував на її весілля і всиновлення

Колишній чоловік відомої української співачки Наталії Могилевської, музичний продюсер Олександр Ягольник розповів, як відреагував на новину, що в зірки є новий коханий та дві доньки.

В новорічну ніч українці дізналися, що Наталя Могилевська нарешті стала мамою. Вона всиновила двох дівчаток, яким тривалий час необхідна була реабілітація. Старшій Софії 10 років, а молодшій Мішель 2 роки. Колишній чоловік зірки Олександр Ягольник в інтерв’ю OBOZ.UA зізнався, як відреагував на таку новину.

Колишній чоловік Могилевської відреагував на її весілля і всиновлення

За його словами, він завжди тішиться, коли в Наталії щось хороше відбувається в житті, особливо в такій важливій для жінки сфері – материнстві. Відверто зізнався, він і сам думав та відчував, що вона може когось всиновити, тож щиро радіє від того, як розпорядилася доля.

Олександр продовжив, що в її мами Ніни Петрівни було дві доньки, тому, окрім Наталі, жінка виховувала старшу дочку Оксану. Він переконаний, що з його колишньої вийде чудова мама і вона повною мірою реалізується в материнстві. Ба більше, в неї вже був досвід у вихованні дівчаток, оскільки у стосунках з Єгором Долініним вона допомагала йому виховувати його трьох дітей.

Наталія Могилевська та Олександр Ягольник
Колишній чоловік Могилевської відреагував на її весілля і всиновлення

Нагадуємо, коли тільки Наталія Могилевська розпочинала свою кар’єру, у неї був роман з Олександром Ягольником. Пізніше він розповідав програмі ЖВЛ, що дуже кохав Наталю, а також натякав, що вони мали б свою спільну дитину, проте вона цього не захотіла.

До речі, зараз знаменитість перебуває у стосунках з коханим, на ім’я Валентин, з яким вони прийняли рішення про всиновлення. Свого чоловіка Могилевська приховує від зайвих очей, і лише в сюжеті ТСН зірка вперше його показала, щоправда, лише зі спини. Розповідала, що з ним вона справді щаслива та почувається захищеною.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?