Не тільки Аксельрод: Мозгова показала співачку, від якої фанатіла ще коли була з Пономарьовим. Хто вона

Продюсер Олена Мозгова публічно привітала улюблену співачку із Днем народження. Є її фанаткою багато років. Слухала пісні, коли мешкала з Пономарьовим і продовжує слухати з Аксельродом.

Продюсер Олена Мозгова завжди була активним користувачем соціальних мереж. У неї є сторінка в Instagram, а також великий обліковий запис у Facebook, на якому вона ділиться новинами, а як же висловлюється на різні теми. Так, увечері 16 січня у блозі Мозгової з’явилася чорно-біла фотографія відомої британської співачки нігерійського походження Sade. Цього дня легенді виповнилось 65 років.

У коментарі Мозгова зазначила, що свого часу під її пісні було зачато багато дітей.

“Многая літа, наша улюблена красуне, многая літа !”, – написала продюсер.

Підписники Олени із задоволенням приєдналися до поздоровлень.

“Інопланетянка”, “Неперевершена Sade”, “Люблю її пісні!”.

Нагадаємо, що раніше Олена Мозгова назвала ім’я найкращої співачки в Україні, на її думку, ім’я якої не так відоме, як її колишнього чоловіка Олександра Пономарьова чи нинішнього Девіда Аксельрода. Нею виявилася українська оперна співачка Людмила Монастирська. Мозгова зазначила, що творчість артистки вже є надбанням не лише України, а й усієї світової культури. Голос Монастирської, її харизма, талант та майстерність вражає уяву.

Олена Мозгова показала свою улюблену співачку
Олена Мозгова показала свою улюблену співачку

“І підтвердження тому її блискучі виступи на найкращих оперних сценах світу”, – написала Олена Мозгова.

Також у своєму мікроблозі Олена Мозгова показала нещодавно рідкісне фото своєї старшої доньки Зої, якій вже виповнилося 30 років. Одночасно дівчину привітав її прийомний батько та колишній чоловік Мозгової – співак Олександр Пономарьов. Обидва написали Зої зворушливі слова з побажаннями щастя та миру.

Пономарьов та Мозгова зворушливо привітали старшу дочку з Днем народження

 

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.