“Я завжди буду памʼятати тебе”: мати трьох дітей Меладзе Джанабаєва повідомила про смерть близького чоловіка

Знаменита російська співачка Альбіна Джанабаєва публічно попрощалася з близькою їй людиною. Дружина Валерія Меладзе повідомила про смерть музиканта.

Як відомо, більше 10 років Альбіна Джанабаєва проживає разом з Валерієм Меладзе не в Україні. Хоча обидва розпочинали свою кар’єру в Києві, з часом переїхали до Москви. Співачка, перебуваючи у статусі коханки артиста, виносила його дитину і таємно народила йому спадкоємця.

Альбіна Джанабаєва вразила зізнанням на старий Новий рік
Альбіна Джанабаєва повідомила про смерть близької людини

Згодом публіка стала здогадуватися, що насправді вокалістка є матір’ю дитини виконавця. А ще через деякий час про це дізналася і дружина виконавця. Пара розлучилася, а Валерій одружився зі своєю новою обраницею. Альбіна так і не змогла завоювати довіру його дітей, або принаймні помиритися з ними.Досі в сім’ї панує конфлікт. Тим не менш, Альбіна за ці роки народила Валерію аж 3 діток.

Альбіна Джанабаєва повідомила про смерть близької людини

Альбіна Джанабаєва відповіла, де її чоловік
Альбіна Джанабаєва повідомила про смерть близької людини

При цьому Джанабаєва не забуває працювати на сцені і час від часу на неї повертається. Активного кар’єрного розвитку в неї немає, але цей не дивно, зважаючи, що ще 2 з половиною роки тому вона народила маленьку дівчинку агату. Після 24 лютого Альбіна залишалася в Москві, у той самий час як її чоловік виїхав. Подейкували навіть про розлучення, але на даний момент ця інформація не підтверджується.

Все частіше Джанабаєва публікує фотографії зі своїм офіційним чоловіком, ніби підтверджуючи, що все добре. Чого не можна сказати про її оточення. Нещодавно стало відомо про смерть близького її чоловіка, музиканта.

Альбіна Джанабаєва повідомила про смерть близької людини. Скріншоти особистої сторінки співачки

Альбіна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram його фотографію та публічно попрощалася, заявивши, що завжди буде пам’ятати його.

Ким саме він був для артистки залишається загадкою, але є підозра, що він працював з нею у команді. Тим паче, що судячи з тексту прощання Джанабаєвої, вона дійсно його дуже добре знала.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.