Усі дороги до колишнього коханого-лікаря закриті: Слава Камінська розсекретила нового коханого-іноземця

Знаменита українська співачка Слава Камінська майже рік інтригує мережу своїми новими стосунками. Досить довго артистка відмовлялася розповідати, з ким зустрічається.

Розлучення Слави Камінської та Едгара Камінського було дійсно непростим для обидвох партнерів. Зазвичай пари або розходяться друзями, або ворогами. Ці двоє постійно змінювали дані ролі, маючи конфлікти, але в той самий час, не закриваючи двері в минуле. Ба більше, Камінська навіть зізнавалася, що розглядає імовірність примирення з хірургом.

За її словами, причиною їхнього розставання стали жінки в її сім’ї, а також її нездорове ставлення до партнера. Мовляв, мала емоційну залежність від чоловіка. У той самий час Едгар запевняв, що покинув свою дружину через її захопленість пластичними операціями. Нагадуємо, що деякі з них зробив саме він.

Слава Камінська розсекретила свого нового коханого

Слава Камінська кардинально змінила зачіску та колір волосся
Слава Камінська розсекретила свого нового коханого

Після 24 лютого все стало абсолютно інше. Артистка евакуювалася з дарма дітьми до Нідерландів. Вона навіть не приховувала, що не може впоратися без няні та прибиральниць, що їй не вистачає грошей, що життя зовсім інше. При цьому співачка відмовлялася переходити на українську, і не поспішала повертатися на батьківщину. Врешті-решт, в її житті з’явився новий коханий.

Слава відмовлялася називати його ім’я і не бажала розкривати особистість чоловіка. Жінка лише вказала на те, що він іноземець.

Слава Камінська розсекретила свого нового коханого. Скріншоти особистої сторінки зірки

І лише нещодавно вона розсекретила його ім’я. Артистка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, де вони з чоловіком зображені в літаку. На знімку Слава поклала голову на плече обранця, а той, своєю чергою, схилився до неї.

Обличчя чоловіка Камінська не квапиться показувати. А от як його звати – Слава випадково пробовкалася. На одному з відео, яке раніше публікувала артистка, вона назвала загадкового обранця “чоловіком” та звернулася до нього на ім’я Олексій.

До речі, лише нещодавно зіркова пара поїхала відпочивати на Тенерифе.

Схожі статті

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.