Гени Балі-бея точно нікуди не дінуться: Бурак Озчивіт показав старшого сина від красуні-дружини Фахріє

Свого часу мільйони жінок по всьому світу мріяли про зустріч з красенем, який зіграв роль войовничого Балі-бея у турецькому серіалі "Величне століття". Зараз його серце зайняте.

Зазвичай турецькі мачо не одружуються десятиріччями, і можуть вперше створити сім’ю у 40 з гаком років. Бурак Озчивіт дану традицію порушив. І це зовсім не дивно, адже під час знімань серіалу “Корольок пташка співоча” його партнеркою стала місцева Моніка Белуччі Фахріє Евджен. Втратити таку можливість та не закрутити роман з першою красунею Туреччини було просто нерозумно. І Бурак свій шанс не прогавив.

Бурак Озчивіт та Фахріє Евджен
Бурак Озчивіт та Фахріє Евджен. Бурак Озчивіт показав старшого сина 

Пара довго не тягнула з весіллям, і незабаром побралася. При цьому церемонія супроводжувалася бурхливим скандалом. Пліткували, що наречена скопіювала свою сукню сукні нової партнерки Бурака по проекту “Kara Sevda” Несліхан Атагюль.

Говорили про те, що змучена ревнощами Евджен приходила на знімальний майданчик та влаштовувала сцени. За іншими даними, саме новоспечений чоловік Несліхан не давав працювати зірковій парі. В результаті усі романтичні сцени вони знімали окремо. До речі, весільні сукні дійсно були однаковими і лише Господь знає, як це сталося.

З плином часу аудиторія стала схилятися, що не Фахріє стала причиною розладу, адже Атагюль тепер відмовляється від ролей, де присутні поцілунки.

Бурак Озчивіт показав старшого сина від дружини Фахріє Евджен

І поки одна скандальна пара не наважується заводити дітей, Бурак та Фахріє вже батьки двічі. Здавалося, ще не так давно акторка подарувала свому обранцю первістка. Але хлопчик вже не тільки ходить та розмовляє, але й впевнено боксує разом з батьком.

Нещодавно Бурак оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі фотографії, на яких показав, що попри свій завантажений графік знаходить час, щоб провести його з дітьми та займається спортом зі спадкоємцем на свіжому повітрі.

На кадрах сім’я виглядає дуже щасливою. Зіркова мама постійно посміхається та сміється, наче на зло журналістам, які так довго підозрювали, що подружжя знаходиться на межі розлучення. І хто знає, можливо незабаром пара захоче народити третю дитину.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.