Сталося щось серйозне: Сумська благає про допомогу після відпочинку в Австрії – терміново шукає лікарів

Термінове повідомлення Ольги Сумської не на жарт стурбувало її шанувальників. Після відпочинку на австрійському гірськолижному курорті з Віталієм Борисюком та дочкою Анною актриса просить допомоги.

Після новорічних свят Ольга Сумська разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком та дочкою Ганною вирушила до Австрії, де провела незабутні канікули, насолоджуючись розкішними краєвидами та катанням на лижах. Фотографії, на яких Ольга та Віталій позують на схилі та цілуються облетіли весь інтернет.

Ольга Сумська показала, як відпочиває з Віталієм Борисюком в Австрії
Ольга Сумська показала, як відпочиває з Віталієм Борисюком в Австрії

Але потім сталося непередбачене. Увечері, 17 січня, актриса написала термінове повідомлення у Facebook, де звернулася за допомогою до всіх своїх підписників. Судячи з тексту, комусь із її сім’ї чи їй самій потрібна медична допомога. Зірка просить знайти лікарів та клініки в Будапешті, які ввечері чи вночі зможуть організувати крапельниці від харчового отруєння чи збою ЖКТ.

“Може є хтось із наших зараз у Угорщині( лікарі)?” – Запитує Сумська.

Ольга Сумська після відпочинку в Австрії повідомила про харчове отруєння
Ольга Сумська після відпочинку в Австрії повідомила про харчове отруєння

У Мережі відразу з’явилися коментарі. Багато хто з підписників давали поради, хтось обіцяв допомогти знайти лікарів, хтось радив звернутися на швидку допомогу, а також написати повідомлення до місцевого чату.

“Не їсти, пити по хвилино, через кожні 15 хв. по ложці. Чи РЕО чи щось подібне. В аптеку з телефоном переводчиком. Вугілля є кругом без рецепту. Може щось найдете буз рецепту. Одужуйте”, “В телеграмі є група “Наші в Будапешті” напишіть ще туди”, “Стравхівка у вас Є?”

Заспокоїло те, що перед виїздами за кордон Ольга Сумська з Віталіем Борисюком та дочкою оформили страховку, яка покриває витрати на медичне обслуговування у Європі.

Як справи зараз? Кому із родини Ольги Сумської знадобилася допомога, поки невідомо. Шанувальники актриси з хвилюванням чекають від неї новин.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.