Катерина Осадча відверто зізналась у своїх шкідливих звичках: виявилась не такою ідеальною, як здавалось

Відома українська телеведуча Катерина Осадча пропагує здоровий спосіб життя та може похизуватись розкішною фігурою. Проте днями зірка зізналась, що час від часу піддається шкідливим звичкам

Окрім успішної кар’єри на українському телебаченні, ведуча Катерина Осадча також просуває свої особисті профілі в соцмережах. Завдяки платформі Instagram знаменитість часто комунікує з шанувальниками та проводить інтерактивні опитування, як досвідчена блогерка. Нещодавно Осадча опублікувала Insta-storie з проханням поставити їй кілька запитань. Аудиторія звикла, що Катерина завжди виглядає розкішно в кадрі та на знімках у своєму фотоблозі, тож хтось з користувачів поцікавився, чи має телеведуча шкідливі звички.

“Мої шкідливі звички: пізно лягати, їсти на ніч, фастфуд, відкладати справи”, – відверто прокоментувала Катерина.

Катерина Осадча розповіла про свої шкідливі звички
Катерина Осадча розповіла про свої шкідливі звички

Нагадаємо, що раніше Осадча розповідала про секрети стрункої фігури. З 13 років Катерина почала будувати професійну модельну кар’єру, тож здорові харчові звички в неї почали формуватись з ще зовсім юного віку. За словами ведучої, наразі її зріст становить 180 см., а вага – 65 кілограмів.

Тримати себе в тонусі їй допомагає насичений та швидкий темп життя, а також збалансоване харчування. Раніше Катерина розповідала, що харчується тричі на день та додатково має невеликі перекуси, проте намагається їх уникати. Намагається не вживати шкідливої їжі, а хліб – це те, без чого зірка не уявляє свого життя. Також одним із основних правил є дотримання розділення білків та вуглеводів, а вживання солодкого, фруктів та випічки обмежує після 15:00.

“Зі свого модельного минулого завжди дотримуюсь розділення білків та вуглеводів. Тобто на гарнір салат, або гарнір із салатом. Хліб, солодке, фрукти після 15:00 не можна, але іноді можна)”, – додає Катерина Осадча.

Катерина Осадча розповіла про свої шкідливі звички
Катерина Осадча розповіла про свої шкідливі звички

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.