Місце Захура не порожніє: Камалія замінила колишнього чоловіка-мільярдера іншим, і він також пакистанець

Найбагатша співачка України Камалія здивувала фанатів, створивши нову дуетну пісню з пакистанським виконавцем. Детальніше дізнайтеся у нашій статті.

Ще 3 роки тому здавалося, що кохання Камалії та її чоловіка-мільярдера неможливо зламати та зруйнувати. Втім, вже на той момент у сім’ї відбувалося щось, що було недоступно для розуміння фанатам. Врешті-решт, артистка зізналася, що розлучається з багатієм.

Офіційної причини цьому досі немає. Однак, артистка розповідала, що серйозно конфліктує з дочкою екс-коханого, а він в свою чергу не підтримав дружину у цьому питанні.

Нарешті вирішили конфлікт? Що між співачкою Камалією та мільярдером Захуром
Камалія замінила колишнього чоловіка-мільярдера іншим

Попри негативний контекст екс-пара намагається триматися разом. Справа в тому, що в них підростають дочки-двійнята, і зіркові батьки намагаються зробити усе можливе, аби вони почувалися комфортно.

Камалія замінила колишнього чоловіка-мільярдера іншим

І хоча шанувальники до останнього сподівалися, що спільний відпочинок та приємні спогади зможуть повернути любов, цього не сталося. Після канікул в Іспанії Камалія підтвердила, що їхнє рішення не зміниться і вони розходяться.

На даний момент мільярдер проживає у Великобританії, у той час самий час як співачка мешкає в Україні та багато гастролює світом. Зокрема вона активно займається творчістю не тільки на батьківщині, але і в Пакистані, звідки родом її чоловік.

Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, в якому показала, як виступає з дуетною піснею з місцевим вокалістом. Робочі стосунки між співаками очевидні, але чи є між ними якась дружба чи інші почуття залишається загадкою.

Пакистанська публіка дуже тепло зустріла артистку, адже з нею вона знайома вже давно завдяки посередництву Мохаммада.

Примітно, що раніше Камалія часто виходила на сцену разом зі своїм чоловіком, навіть якщо йому не доводилося співати. Майже усе вони робили разом. Мільярдер також неодноразово засвітився у кліпах своєї коханої. Вони зараз з’являються на червоних доріжках, але охолодження в стосунках дуже помітне.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.