Ексдружина Добриніна Квіткова назвала найкрасивішого чоловіка, з яким хоче на побачення: “Боже, який він”

Після розлучення з телеведучим Нікітою Добриніним, блогерці Даші Квітковій приписували романи з багатьма українськими знаменитостями. Нещодавно дівчина відверто зізналась, хто ж є її зірковим крашем

Переможниця романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Даша Квіткова неодноразово отримувала закиди про романи з українськими зірковими чоловіками. Після розлучення з телеведучим Нікітою Добриніним, блогерку неодноразово бачили в компанії бізнесмена Михайла Заливаки. Знаменитості публікували фото з однакових локацій, проте інфлюенсерка спростувала всі чутки про їхні романтичні стосунки. За словами Квіткової, їх об’єднують виключно дружні взаємини.

“Друзі, благаю, з чоловіками, з якими мене можна побачити і з якими я спілкуюсь, мене нічого не об’єднує, окрім спілкування і дружби”, – коментувала Даша.

Даша Квіткова назвала українського зіркового чоловіка, з яким хоче на побачення
Даша Квіткова назвала українського зіркового чоловіка, з яким хоче на побачення

Нещодавно Квіткова вирішила зізнатись, хто ж зі знаменитостей зміг підкорити її серце. Як виявилось, блогерці неабияк сподобався український футболіст, гравець лондонського “Челсі” і збірної України Михайло Мудрик. 23-річний спортсмен останнім часом постійно потрапляє до стрічки рекомендацій Квіткової.

“Я на нього залипаю” – зізнається блогерка.

Також Даша жартома додала, що ставить вподобайки на світлини Мудрика в його особистому фотоблозі, однак футболіст все ніяк не звертає на неї уваги.

Даша Квіткова назвала українського зіркового чоловіка, з яким хоче на побачення
Даша Квіткова назвала українського зіркового чоловіка, з яким хоче на побачення

Також інфлюенсерка розповіла, що була б не проти поспілкуватись з блогером та волонтером Ігорем Лаченковим і ведучим Євгеном Яновичем.

“Ми з Женею спілкуємося, тому так. Вже плануємо піти на каву”, – поділилась планами Квіткова.

Нагадаємо, що користувачі Мережі вже приписували блогерці роман із Лаченковим, але Квіткова заявила, що вони з колегою просто жартують та добре товаришують. Інфлюенсер та продюсер Євген Таллер також потрапив під підозру в стосунках із Дашею. Шанувальники помітили, що знаменитості підтримують зв’язок, але Квіткова дала аудиторії чітко зрозуміти, що їхні здогадки виявились хибними.

Даша Квіткова назвала українського зіркового чоловіка, з яким хоче на побачення
Даша Квіткова назвала українського зіркового чоловіка, з яким хоче на побачення

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.