Пішла з дому вночі, а він роками намагався її повернути: скандальне розлучення Узелкова і Боржемської

Коли фанати В'ячеслава Узелкова та Марини Боржемської почули про їхнє розлучення, вони ще не здогадувалися, що на них чекає попереду. Це колесо лише розкручувалося.

Ні Марина Боржемська, ні В’ячеслав Узелков так і не розкрили, що насправді стало причиною їхнього розлучення. Фітнес-тренер взагалі не збиралася говорити з пресою про свої стосунки, але заява спортсмена щодо нібито поганого впливу Марини на його стосунки з дітьми серйозно посприяла діалогу з журналістами.

Так, коли Узелков заявив, що його колишня дружина нібито налаштовує дітей проти нього, мовчати не було сенсу. Марина дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що перед їхнім остаточним розставанням сталася серйозна сварка. Це відбувалося вночі.

Причина конфлікту досі невідомо, але тоді ж Марина зібрала валізи, забрала дітей та пішла з квартири.

Марина Боржемська розповіла про свої стосунки з Узелковим

Марина Боржемська розповіла про свої стосунки з Узелковим

Скандальність розлучення набирала обертів. Не тільки тому, що спортсмен раз-у-раз знаходив способи зачепити екс-дружину, але і тому, що визнавав свої почуття до неї. В одному з реаліті-шоу, в якому спортсмен взяв участь, він на камеру зізнався, що досі кохає колишню.

Натомість Марина говорила про те, що слова В’ячеслава не відповідають дійсності. Мовляв, її старший син сам не хоче спілкуватися з батьком після пережитого. Зараз В’ячеслав нарешті знайшов своє кохання і вже декілька разів повідомив про заручини. Коли планується весілля невідомо.

Натомість Марина не так давно зізналася, що у звукову абсолютно нічого не заважає налагодити стосунки з дітьми, однак він не проявляє жодної ініціативи і не являється батьком навіть вихідного дня.

Тренерка також не сидить, склавши руки та налагоджує особисте життя. Втім, тривалий час вона залишалася самотньою і зізнається, що не зацікавлена у інтрижках. Її серце налаштоване дуже серйозно, і вона хоче знайти собі надійного партнера для життя.

Скандал навколо цієї пари потихеньку вщухає, хоча аудиторія досі пам’ятає, як Марина була вимушена пояснювати, що відбувається через активність її колишнього чоловіка у цьому питанні. Зараз тренер наголошує, що зайвий раз навіть говорити про це не хоче.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.