Злата Огнєвіч після того, як покинула Україну повідомила, що повертається: “Трохи хвилююсь”. Майже вдома

Українська співачка Злата Огнєвіч повідомила, що її відпустка добігла кінця. Їй трохи сумно, але водночас вона розуміє, що треба повертатися додому та продовжувати працювати.

Протягом двох тижнів артистка ділилася неймовірними пейзажами, враженнями, історіями у своєму фотоблогу. Для неї відпочинок в Таїланді – це ще один незабутній досвід, який закарбувався в її пам’яті. Щоправда, не всім підписникам подобалися старання Огнєвіч в показі такого контенту.

Співачці ще на початку її відпустки почали писати повідомлення та коментарі під дописами стосовно недоречності висвітлення дорогого дозвілля. Огнєвіч відповіла на закиди підписників, мовляв, вона знає, що таке війна та тривоги, тому має право на відпочинок.

Чоловіки Злати Огнєвіч
Злата Огнєвіч повідомила, що повертається

Час промайнув непомітно, оскільки нещодавно Злата Огнєвіч у своєму Instagram розповіла, що повертається додому. Спочатку повідомила, що їй потрібно було долетіти до Бангкоку. Згодом вона з полегшенням видихнула, адже дісталася міста й мала достатньо часу до наступного вильоту в Австрію. Зірка, скориставшись можливістю, прогулялася магазинами, щоб купити подарунки.

Злата Огнєвіч повідомила, що повертається

Вже в наступних розповідях співачка відверто зізналася, що відпустка в Таїланді була крутою та незабутньою. Втім, вона розуміє, що треба повертатися додому, працювати й втілювати плани в життя.

Злата Огнєвіч повідомила, що повертається

Наразі знаменитість повідомила, що дісталася Відню. Зазначила, що 11 годин перельоту видалися легкими та комфортними. Тож, чекаємо, коли зірка нарешті прибуде до рідної землі.

Злата Огнєвіч повідомила, що повертається

У новому дописі співачка зазначила, що любов до Азії у неї з першого погляду. Као Лак доволі класна локація. При штормі вода стає прозорою, блакитною та гарною. Неочікувано для Злати, але там виявилося чисто й чимось нагадало їй затишні селища на Балі. Наприкінці додала, що вона дуже щаслива людина.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.