Наталія Холоденко відсвяткувала 41-річчя в розкішному готелі Монте-Карло і продавала квитки за 25 тисяч

Знаменитий український психолог Наталія Холоденко знову потрапила в неоднозначну ситуацію через свій образ життя. Зірка з розмахом відсвяткувала день народження.

Як відомо, за декілька останніх років життя Наталії Холоденко кардинально змінилося. Психолог владнала своє особисте життя та стала обраницею доволі забезпеченого чоловіка. При чому зайвий раз зірка про нього навіть не говорить.

З’являлися плітки про те, що нібито психолог “увела” чоловіка з родини. Мовляв, він приходив до неї на консультації, а потім закрутив з нею роман. Однак, зірка завжди реагувала на подібні випади на свою адресу та спростовувала цю інформацію. Тим не менш, про її обранця нічого невідомо. Лише помітно, що рівень життя психолога помітно змінився.

Наталія Холоденко відсвяткувала 41-річчя в найдорожчому готелі Монте-Карло

Наталія Холоденко відреагувала на чутки про її роман з одруженим
Наталія Холоденко відсвяткувала 41-річчя в найдорожчому готелі Монте-Карло

Після 24 лютого Наталія Холоденко евакуювалася до Європи. Зірка з’являлася і у Франції, і в Німеччині та в інших країнах, які можуть похизуватися розкішними пейзажами, архітектурою, тощо.

Свою діяльність Холоденко не тільки не припинила, але й розвернула її на повну. Наприклад, нещодавно зірка не просто відсвяткувала свій день народження, запросила користувачів зробити це разом з нею. Психолог запропонувала провести цей день у її близькому оточенні. Однак, квитки на івент коштували зовсім не дешево.

16 січня знаменитості виповнилося 41 рік. З цієї нагоди психолог організувала майстер-клас в одному з найдорожчих готелів Монте-Карло “Ермітаж”, де за добу вартість номера становить від 24 тисяч гривень. Психолог орендувала великий конференц-зал.

Наталія Холоденко відсвяткувала день народження в Монте-Карло

Квиток коштував 600 євро. ВПрограму заходу Холоденко не розписувала. Вона лише зазначила, що ця подія дозволить “отримати новий досвід спілкування, забрати купу корисних інсайтів та добре відпочити”. На даний момент можна придбати запис заходу, який коштує приблизно 1300 гривень.

Схожі статті

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.