23-річна дружина Остапчука розповіла, як воно бути бізнесвумен: “Поки я мию підлогу”. Трохи не за планом

Дружина українського шоумена та ведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як воно бути бізнесвумен після першого робочого дня у власній студії.

20 січня відбулося відкриття студії краси 23-річної Катерини Полтавської. До речі, двері свого салону дівчина планувала відкрити ще в грудні, втім, потім було перенесено на наступний місяць. Зрештою, вдалося завершити всі ремонтні справи та інші підготовчі моменти, аби встигнути до зазначеного часу.

Катерина Полтавська розповіла про Новий рік на Мальдівах з Остапчуком
Дружина Остапчука розповіла, як воно бути бізнесвумен

Так, спілкуючись з підписниками свого Instagram-блогу, дружина Остапчука відповіла, як воно бути бізнесвумен. За словами Каті, поки вона миє підлогу, робить чай та бавиться з дітьми клієнтів. Зазначила, їй здається, що має всю ту роботу, коли працювала на когось, але тепер її вдвічі більше.

Дружина Остапчука розповіла, як воно бути бізнесвумен

Також блогерка розсекретила, що у неї не було ніякого бізнес-плану по відкриттю власної студії краси. Дівчина йде шляхом відваги. До речі, Володимир Остапчук неабияк підтримував кохану, активно їй допомагаючи. Наприклад, нещодавно ведучий розповів, що за останній час був прорабом, вантажним, водієм, збирачем меблів та клінером.

Дружина Остапчука розповіла, як воно бути бізнесвумен

На особистій сторінці в Instagram шоумен теж повідомив про початок роботи салону його дружини, прикріпивши посилання профілю, за яким можна записатися на масажі та лазерну епіляцію.

Дружина Остапчука розповіла, як воно бути бізнесвумен

Нагадуємо, Катерина Полтавська стала третьою дружиною Володимира Остапчука. Так, активно ширяться чутки, що пара живе в шлюбі, однак ніхто з них офіційно цю інформацію не підтверджував.

Цікаво, але спадкова відьма Марія Тиха у шоу “33 питання на Люкс ФМ” напророчила їм проблеми у шлюбі. Катя Полтавська відповіла на це з гумором, мовляв, хто ми такі, щоб не вірити відьмі.

Схожі статті

Зайшов не в ті двері: стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні – з’явились неприємні деталі

Відомий український блогер оприлюднив фотографії, на яких можна побачити українського дизайнера Андре Тана у дуже незвичайному образі. Що відбувається насправді?

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.