“Я ніколи так не кричала”: Олена Кравець вперше розповіла незіркову правду про виховання маленьких двійнят

Знаменита українська гумористка та акторка Олена Кравець вперше наважилася розповісти про те, як виховання двійнят відрізняється від її попереднього материнського досвіду.

Новина про те, що Олена Кравець збирається народжувати свого часу наробила багато шуму. Ще більш неймовірною здавалася новина про те, що в неї двійнята. Тоді сім’я була абсолютно не готова до такого великого поповнення.

Старша донька Олени Кравець розповіла, які слова мами зачепили її у дитинстві
Олена Кравець вперше розповіла незіркову правду про виховання маленьких двійнят

Тому старша дочка зірки була вимушена з’їхати. Дівчина поселилася у квартирі своєї подруги разом з її батьками, і дуже рано почала самостійне життя. Тим не менш, Кравець пізніше заявила, що аніскільки  не шкодує про це рішення, хоча воно було болісним.

Гумористка Олена Кравець розповіла історію нещасливого кохання
Олена Кравець вперше розповіла незіркову правду про виховання маленьких двійнят

Мовляв, її спадкоємиця подорослішала та стала дуже незалежною. І хто б міг подумати, що все обернеться настільки позитивно. З двійнятами стає вже набагато легше. Олена Кравець може займатися своїми проектами і навіть нещодавно почала записувати подкасти з дочкою Марією.

Олена Кравець вперше розповіла незіркову правду про виховання маленьких двійнят

У новому випуску гумористка вперше розповіла про те, наскільки її перший материнський досвід відрізняється від наступного. Акторка зізналася, що ніколи так не кричала на Машу, як зараз може підняти голос на малечу. До речі, для фанатів гумористки активність її дітей зовсім не новина, адже у відеороликах, які вона публікує завжди помітно, що діти випромінюють енергію.

“Я ніколи так не кричала на старшу свою Машу, як іноді кричу на малих. І мені здається, що вони повинні розуміти, що важко, такі обставини, багато роботи…”

При цьому зірка зізналася, що дуже шкодує кожного разу, коли піднімає на своїх дітей голос.

“Я розумію, що іноді кричу на них. І коли кричу, то Маша мене зупиняє. Я кричу: “Ви що, оф*гелі? Ви уявляєте, що все довкола вас крутиться? На вас тут що хтось кричить? І Маша мені така: “Ну, мамо, це зараз зайве”

Нагадуємо, що не так давно Олена потрапила в гучний скандал у зв’язку з фінансуванням її програми. Досі на зірку звалюється велика кількість критики.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.