Тато Осадчої розповів, якою телеведуча була у дитинстві: “Збирала сусідів у дворі та розповідала історії”

Тато відомої телеведучої Олександр Осадчий розповів про дитинство Катерини. Виявляється її комунікабельність та відкритість проявлялися з пелюшок.

Часто шанувальників цікавлять не тільки поточні страви, романтичні стосунки та особисте життя зірок. Вони з задоволенням готові дізнатися, як виглядали та який характер мали знаменитості у дитинстві. Батько відомої української телеведучої відверто розповів, якою була його люба донечка, коли підростала. Такими відомостями чоловік поділився з командою ТСН.

Батько Осадчої розповів про її дитинство
Батько Осадчої розповів про її дитинство

Виявляється зірка була дуже комунікабельною. Катерина часто збирала сусідів та розповідала їм історії, які ті з задоволенням слухали. Навіть, коли дівчинці не вистачало вільних вух, а побалакати хотілося, вона знаходила вихід.

Осадча своїми байками зачаровувала слухача. Тож, не дивно, що розповіді маленької Катрусі привертали увагу не лише людей, але й тварин.

“І головне те, що пес її уважно слухав! Навіть фотографія є. Розумієте, у неї просто дар зачаровувати слухача”, – згадує Олександр.

Батько Катерини Осадчої розповів про її дитинство
Батько Катерини Осадчої розповів про її дитинство

Чоловік зізнається, головною перевагою та важливою рисою Осадчої є цілеспрямованість. На думку Олександра, саме робота закордоном у ранньому віці дозволила жінці стати самостійною та амбітно. Він нітрохи не жалкує, що дозволив доньці у 14 років поїхати до Японії.

“Люди переконували, що не варто відпускати таку юну доньку, але ми ризикнули”, – зазначає батько телеведучої.

Батько Осадчої розповів про її дитинство
Батько Осадчої розповів про її дитинство

Також, чоловік прокоментував особистий вибір Катерини. На думку Олександра, його донька знайшла гідного чоловіка, а зять Юрій Горбунов дуже подобається батькам. За словами свекра, Юра дуже позитивний чоловік, який гарно ставиться до дружини та дітей.

“Що стосується рис характеру – Юрій чарівний та надзвичайно душевний. Втім, найголовніше, що він добре ставиться до Каті”, – підкреслив Олександр.

Батько Осадчої розповів про її дитинство
Батько Осадчої розповів про її дитинство

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.