Вона мріяла бути мамою і співачкою, а він про тиху дружину-господиню: DZIDZIO розповів про стосунки з Slavia

DZIDZIO та Slavia розірвали свій шлюб майже три роки тому. З тих пір екс-подружжя змогло налагодити стосунки та навіть залишитися товаришами.

Зіркові розлучення майже завжди супроводжуються скандалом, навіть якщо зірки хочуть розійтися тихо та полюбовно. Аудиторія потребує якогось пояснення, хоче дізнатися причину, ситуація може неочікувано трансформуватися в будь-який момент.

У випадку з Дзідзьо та Славією все сталося дуже неочікувано. Спочатку співачка дала лінійку ексклюзивних інтерв’ю, в яких вперше розповіла про те, через що проходила у шлюбі зі співаком. Співачка пішла проти принципів артиста і нарвалася на жорстку реакцію: Михайло на всю Україну заявив, що розлучається. За словами виконавиці вона не знала, що він піде на такий крок.

DZIDZIO розповів про стосунки з колишньою дружиною Slavia

Весілля Дзідзьо
DZIDZIO розповів про стосунки з колишньою дружиною Slavia

У скандал була вдягнута навіть Ольга Цибульська, яку тривалий час підозрювали у романі з Хомою. Втім, вокалістка не стала мовчати та одразу ж поставила на місце колишню подругу та дала зрозуміти, що її в цьому трикутнику не було і не буде.

А от взаємини зірок накалялися з кожним днем. Дійшло навіть до того, що Михайло не втримався та оприлюднив образливий віршик. Але правда це не змінило: колишня дружина зірки розповіла усій країні про те, що роками мріяла стати виконавицею, про те чого завжди виступав Михайло, хотіла народити дітей і не могла реалізуватися у жодній сфері через професію свого чоловіка.

На майно, нажите у шлюбі Ярослава не претендувала. У якості відступних дівчина отримала розкішну квартиру на березі озера, і залишилася цим задоволена. У свою чергу Михайло зміг помиритися з колишньою дружиною після розлучення. Зараз екс-подружжя підтримує зв’язок та спілкуються на різноманітну тематику. Зокрема, Ярослава зізнавалася, що Михайло допомагає їй з кар’єрою.

Обидва активно налагоджують особисте життя. Але жоден не готовий показати свого нового обранця публіці. І хоча історія завершена, 20-річна історія не може прости зійти нанівець. Тож обидва ставляться з великою повагою до спільного минулого.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?