Дан Балан закрутив роман з 23-річною красунею, яка має величезну таємницю: дівчина виявилася не з простих

Знаменитий молдавські виконавець Дан Балан, судячи з усього, знову потрапить у скандал, але на цей раз у зв'язку з вибором своєї обраниці. Богдан Беспалов розсекретив її особистість.

Всесвітньовідомий молдавський виконавець Дан Балан завжди підтримував свою репутацію ловеласа. Навіть піар-хід з Тіною Кароль не змінив ставлення публіки до його романтичного життя. Зрозуміло, що мачо не поспішає пов’язувати його зі шлюбом, зв’язувати себе обов’язками і впринципі подарувати своїм батькам невістку.

Хоча як і очікується від знаменитості з дуже високим статусом, говорить, що до традиційного шлюбу ставиться позитивно і мріє колись знайти настільки сильне кохання, яке змусить його відвести обраницю до вівтаря.

Богдан Беспалов розсекретив особистість обраниці Дана Балана

Дан Балан розповів про свою співпрацю зі співачкою з Узбекистану
Богдан Беспалов розсекретив особистість обраниці Дана Балана

Тим не менш, цей момент все ніяк не наступить. Складається враження, що найсерйозніші стосунки артиста залишилися далеко в минулому. Так, свого часу в нього був п’ятирічний роман з дівчиною на ім’я Христина Руссу. Також подейкують, що Дан був одруженим з румунською моделлю, і нібито вона народила від нього дитину. Зараз же Балана постійно бачать в компаніях з різними дівчатами. І за останніми відомостями, у зірки з’явилася нова кохана.

Скандальний український блогер Богдан Беспалов розсекретив її особистість. За його словами, вона з російської федерації. Молдавський мачо спілкується з дівчиною, не дивлячись на свою політичну позицію. Нагадуємо, що артист одразу ж підтримав Україну, і зробив це публічно.

Але з цією дівчиною не все так просто. Богдан стверджує, що вона виконує здебільшого роль супроводу, а не реальної коханої жінки. Наскільки все далеко зайшло у молодих людей достеменно невідомо, і цілком імовірно, що красуня просто чергова інфлюенсерка.

“Це складна сфера, і кожна праця заслуговує на повагу. А якщо говорити про те, чому Дана Балана має такий вибір, то це чергова “борода”, яка прикриває його інтереси. Ця дівчина виконує піар-функцію. Найчастіше таких дівчат, моделей, запрошують виконувати функцію “бороди”. І артисту добре, і дівчина перебуває в шоу-бізнесі і отримує додатковий трафік, увагу і популярність. А чим ти популярніша, тим дорожчий твій цінник”

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.