Кравчук розкрив, що сталося з Лорак 10 років тому і чому вона пішла на зраду: “Нікому цього би не побажав”

Знаменитий український виконавець Ель Кравчук вперше заговорив публічно про свою колегу Ані Лорак та поділився своїми судженнями на рахунок її поведінки.

Скільки б років не проходило, українці досі не можуть прийти до тями після зради Ані Лорак. Якщо така поведінка від інших українських артистів, як наприклад, Повалій не викликає бурхливих обговорень, то Кароліна вже 10 років на слуху.

Можливо це відбувається через те, що від неї мало хто очікував подібної поведінки. Неймовірна красуня, яка будувала свою кар’єру з нуля, а дитинство провела в інтернатах, поховала брата, який пішов заробляти гроші негідною справою, свої перші пісні писала та презентувала українською мовою, і все це людина, яка врешті-решт зрадила свою батьківщину та рушила жити до російської федерації.

Ані Лорак показала, як підросла її дочка від колишнього-турка
El Кравчук розповів, що усі ці роки відбувалося з Ані Лорак

Артистку здебільшого звинувачували у продажності, але після 24 лютого у відсутності людяності та порядності, адже навіть деякі артисти, які народилися та працювали в росії підтримали Україну, а уродженка Буковини цього не зробила.

Не так давно продюсер Боднарчук заявив, що нібито Лорак намагалася повернутися до України, але цьому завадила Тіна Кароль. Сама Кароліна неодноразово натякала, що не змогла виступати на українській сцені через поп-діву, хоча фанати останньої до кінця не вірили у дану версію.

Нещодавно про Лорак висловився так би мовити ветеран українського шоу-бізнесу Ель Кравчук. Він давно крутиться у цих колах, і є хорошим другом того ж Андрія Данилка. Чоловік заявив, що Кароліна пройшла сильну трансформацію особистості, і порівняв це з отрутою.

El Кравчук розповів, що усі ці роки відбувалося з Ані Лорак

За його словами, співачка все прекрасно розуміє, усьому віддає звіт, і тим не менш, підтримує це і не шкодує. Він зізнався, що абсолютно цього не розуміє і нікому не побажав стати такою людиною.

“Так ганебно впасти! Я розумію, що можуть бути якісь обставини, але взагалі б нікому цього не побажав. Це стосується й деяких інших артистів, які теж так низько впали. Говорю про людей, які народилися в Україні, яким Україна все дала, і тут таке робити. У той же час вони знають правду і що таке справедливість. Усі точно знають. Я в цьому впевнений. Це не ілюзія і не таблетка, яку з’їдаєш і забуваєш про все, що було вдома”, – каже артист.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.