Тіна Кароль втратила частину волосся на гастролях: у Мережі з’явилося відео, як виглядає артистка зараз

У Мережі з'явилося відео, на якому Тіні Кароль за лаштунками обрізають волосся. Як реагує на те, що відбувається, артистка і що думають із цього приводу в соцмережах.

Крім офіційних облікових записів у співачки Тіни Кароль є велика кількість фан-сторінок, де можна побачити те, що ніколи не побачиш у її особистих соціальних мережах. Так, напередодні в публікаціях одного з найпопулярніших Instagram-блогу артистки, який веде одна з найвідданіших її шанувальниць, з’явилося цікаве відео. У кадрі Тіна стоїть за лаштунками, загорнута в пелерину, і знімає, як їй обрізають волосся. За кадром чується голос зірки:

“Оголошую голосування – буде коротко чи так само?”, – каже артистка і при цьому видає якісь дивні звуки.

Швидше за все ролик був записаний напередодні виступу або нової фотозйомки знаменитості. Вже трохи пізніше на її офіційному обліковому записі з’явилося фото, на якому можна побачити Кароль вже після того, як їй обрізали волосся.

Тіна Кароль показала, як втратила частину волосся
Тіна Кароль показала, як втратила частину волосся

Також у своєму мікроблозі співачка зробила репост на дуже кумедний ролик, де можна було побачити артистку з різними зачісками та відтінками волосся. Насправді це були її фанатки, які використовували спеціальний фільтр з маскою зірки.

“Багато Тін не буває. Відчуй собі Тіною. Знімай своє відео під маску”,- підписали ролик адміністратори облікового запису.

Тіна Кароль втратила частину волосся
Тіна Кароль втратила частину волосся

Нагадаємо, що фанати, крім творчості та особистого життя, активно стежать за гардеробом Тіни Кароль. Варто артистці з’явиться у будь-якому образі, як відразу спливає його ціна. До речі, у повсякденному житті Тіна Кароль, так само як і на сцені, вважає за краще носити якісний одяг. Навіть для занять йогою співачка обирає найкрутіший і найефектніший костюм від відомого українського бренду, вартість якого сягає около 5-ти тисяч гривень.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Схожі статті

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".