Ірина Білик збентежила виглядом в окулярах – навіть колишні чоловіки Коляденко з Дікусаром не впізнають

Коли на сторінці Ірини Білик з'явилися нові фотографії з її зображенням, багато хто не впізнав співачку. Що не так із зовнішністю артистки?

2021 року українська співачка Ірина Білик у програмі “Мій секрет” у Маші Єфросініної розповіла, що кілька років тому зверталася за допомогою до пластичних хірургів. Зірка трохи підправила носа, а також підтягнула верхні повіки, які робили її погляд “сумним”. Це було перше її визнання, до цього співачка взагалі намагалася не говорити на цю тему, хоча багато хто вже давно про все здогадався.

Зміни Ірини Білик у зовнішності

Тоді в інтерв’ю Ірина підкреслила, що хотіла лише прибрати невелику горбинку і не мала на меті кардинально змінити ніс, щоб не перетворитися на “іншу жінку”. Однак, незважаючи на мінімальні втручання хірургів, зовнішність Білик все ж таки змінилася.

Ірина Білик
Ірина Білик

А днями 53-річна артистка знову приголомшила шанувальників. Так, у мікроблозі знаменитості з’явилися нові фотографії. У кадрі співачка позувала в одязі зі штучного хутра та величезних сонцезахисних окулярів на кінчику носа. Її волосся було розпущене, а на обличчі був трохи помітний макіяж.

“Яку на вашу думку, найкориснішу річ вигадало людство?”,- запитала читачів свого блогу співачка.

Ірина Білик здивувала новими фото, де її зовсім не впізнати
Ірина Білик здивувала новими фото, де її зовсім не впізнати

Перша реакція була: “А хто це на фото?”. Шанувальники взагалі не впізнали артистку.

Далі в коментарях у Білик багато хто писав, що найкорисніше, що придумало людство було – гіалуронова кислота, ботокс, телефон, памперси та прокладки, пральна машинка, телефон, сонцезахисні окуляри, фотоапарат, музика, фільтри тощо.

А що ти скажеш із цього приводу?

Нагадаємо, що з недавнього часу Ірина Білик розпочала співпрацю з молодим київським візажистом, який за допомогою макіяжу омолодив її, на думку шанувальників, як мінімум на 20 років.

 

Схожі статті

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.