Олена Мозгова публічно розірвала стосунки з Олександром Пономарьовим: усе пережите відійшло в минуле

Стосунки Олександра Пономарьова та Олени Мозгової довго не розвивалися. Після розставання пара намагалася отримати баланс, але співак його порушив першим.

Свого часу Олена Мозгова розповідала про те, що її батько Микола Мозговий не надто вподобав зятя в особі Олександра Пономарьова. Але вибір своєї дочки поважав. Жінка так і не вийшла заміж за музиканта офіційно. Але він виховував її дочку від попередніх стосунків, а також зробив її мамою вдруге.

Олена Миколаївна ніколи не приховувала того факту, що просто не вірить у шлюб. Зірка обожнювала свободу і завжди це транслювала. І рішення розійтися, яке вона прийняла у цивільному шлюбі з зіркою, застало шанувальників пари зненацька. За офіційною версією, продюсерка закохалася в іншого чоловіка, а тому не бачила жодного сенсу обманювати обранця.

Олена Мозгова публічно розірвала стосунки з Олександром Пономарьовим

Олександр Пономарьов з Оленою Мозговою та донькою
Олена Мозгова публічно розірвала стосунки з Олександром Пономарьовим

Дочки дуже важко сприйняли новину про розставання батьків. Микола Мозговий допомагав Олені впоратися з майновими проблемами і всіляко її підтримував, але незабаром найважливіший чоловік у її житті пішов назавжди.

З Олександром у продюсерки залишалися товариські стосунки. У мережі навіть з’являлися їхні спільні знімки після розриву. Пономарьов ще раз спробував знайти щастя у шлюбі, а Олена незабаром зустріла Девіда Аксельрода, за якого і вийшла заміж.

І хто б міг подумати, що через стільки років Олександр зробить крок, який повністю зруйнує його взаємини з колишньою дружиною. Він дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше звинуватив її у фізичні зраді. Олена Миколаївна відреагувала дуже бурхливо та попросила її забути назавжди.

І вже через 2 роки опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook подяку Пономарьову за той досвід, який він їй подарував, після чого попрощалася з ним і заявила, що він вільний.

До сьогодні екс-подружжя знаходиться у стані мовчазного конфлікту, хоча цього можна було дуже просто уникнути. Втім, вони продовжують любити своїх дітей, і старша дочка Олени Миколаївни Зоя все ще називає Олександра “татом”.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.