Андрій Данилко потрапив у гучний скандал за кордоном через витівку на концерті: “Повинен заплатити штраф”

Всесвітньовідомий український виконавець Андрій Данилко, який прославився під псевдонімом Вєрка Сердючка, потрапив у гучний скандал під час виступу в Арабських Еміратах.

Після 24 лютого Андрій Данилко завжди активно говорив про свою позицію та привертав увагу світової спільноти до подій в Україні. Вже навесні 2022-го музиканта організував великий світовий тур, метою якого став благодійний збір коштів. Розпочався він з країн Прибалтики, продовжився в Європі, на ближньому сході і навіть Сполучених Штатах Америки.

Не обійшлося і без реальних проблем. Гастролі були зірвані негараздами зі здоров’ям у артиста. Дійшло до того, що зірка просто не міг співати, і мав шанс назавжди втратити свій голос.

Андрій Данилко потрапив у скандал через концерт за кордоном

ЗМІ розповіли про таємних дітей Андрія Данилка
Андрій Данилко потрапив у скандал через концерт за кордоном

Нащастя у Андрія Данилка завжди була дуже лояльна вірна публіка, а тому вона з нетерпінням чекала на його повернення. На новий рік Андрій Данилко за традицією багатьох зірок виступав в Арабських Еміратах. Там цього року зібрався увесь бомонд. І при цьому не обійшлося без скандалів. Виявляється, чоловіку заборонили в’їзд до країни після його поведінки.

Як відомо, в Арабських Еміратах дуже ревно ставляться до законів та порядку. Величезний штраф можна отримати просто за викидання сміття не в тому місці, або неправильну парковку. Андрію Данилку заборонили в’їзд до України через його кричалки на сцені.

Адже артистка на кожному своєму виступі привертає увагу до злочинів сусідньої країни та не соромиться висловлюватися на цей рахунок. Виявляється, покарання за це Андрій отримав ще 2022-го, але якимось чином зміг потрапити в країну та провернути зроблене ще раз.

“Йому назавжди заборонили в’їзд до Об’єднаних Арабських Еміратів. Це сталося через проукраїнську позицію артиста і за його висловлювання про росіян на концертах. За даними ЗМІ, Андрій повинен заплатити штраф за свої проукраїнські гасла”, — каже Слава Дьомін.

Сам Андрій Данилко ніколи не розповідав про те, чим йому доводиться платити за те, що в деяких країнах просто не приймають подібні гасла, не дивлячись на політичну ситуацію та події в світі.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.