У Мережі з’явилися подробиці хвороби Ольги Сумської: “Я не отримала належної медичної допомоги…”

Актриса Ольга Сумська, яка раніше зверталася за допомогою до українців, які живуть за кордоном, розповіла, що насправді сталося з нею в Австрії.

Минулого тижня, після відпочинку на гірськолижному австрійському курорті з Віталієм Борисюком та донькою Ганною, українська актриса Ольга Сумська зненацька звернулася за допомогою до співвітчизників, які мешкають за кордоном. У своєму повідомленні артистка просила дати контакти хорошого лікаря чи клініки в Будапешті, куди вона зможе звернутися за допомогою після сильного харчового отруєння.

Ольга Сумська звернулася за допомогою та зникла
Ольга Сумська звернулася за допомогою та зникла

Багато українців відгукнулися на її благання і почали писати контакти медустанов, проте, на свій страх і ризик, Сумська вирішила продовжити шлях і дістатися України. Про це актриса розповіла напередодні у своїх соцмережах. То що сталося насправді?

На сайті ЦМКЛ в Івано-Франківську з’явилося офіційне повідомлення, звідки стає ясно, що, перебуваючи на відпочинку в Австрії, актриса раптово відчула себе погано. Маючи медичну страховку, Сумська звернулася до місцевого лікувального закладу зі скаргами на біль у животі, постійну нудоту та блювання. Однак, незважаючи на свідчення аналізів, належної медичної допомоги із застосуванням серйозної терапії актриса не отримала. Ті крапельниці, які їй ставили, не допомагали і не приносили полегшення. Тоді родина ухвалила рішення повертатися в Україну, незважаючи на великі ризики, адже дорога становила 18 годин.

За словами завідувачки терапевтичного відділення Івано-Франківської лікарні Любові Лосюк, актриса надійшла до них з гострим больовим синдромом у животі з диспепсичними розладами та вираженими явищами інтоксикації. Після інтенсивної терапії та лікування стан Ольги Сумської значно покращився. Через три дні знаменитість уже була виписана із лікарні.

Ольга Сумська розповіла про своє отруєння в Австрії

Вже після виписки у коментарі Ольга Сумська написала, що дуже вдячна українським лікарям та зазначила, що вони найкращі, досвідчені та людяніші. Зараз актрисі значно краща і вона вже має намір повернутися до роботи та вирушить на гастролі. За словами Сумської, саме театр та спілкування з залом для глядачів, дає їй енергію та зцілення.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.