“Маму переплюне…”: 18-річна донька Олі Полякової засвітилася з новим дорослим хлопцем – солідна пара

Старша донька Олі Полякової 18-річна Маша Полякова заінтригувала фотографією з невідомим молодим чоловіком трохи старше за неї за віком. А куди подівся минулий бойфренд?

На початку 2023 року старша дочка Олі Полякової Марія повідомила, що почала зустрічатися з якимсь молодим чоловіком, на ім’я Артур. З того моменту в Instagram молодої дівчини періодично почали з’являтися фотографії, на яких вона разом із бойфрендом насолоджується романтичними прогулянками Лондоном та спільною поїздкою до Франції і т.д.

Маша Полякова зі своїм колишнім бойфрендом
Маша Полякова зі своїм колишнім бойфрендом

Однак до кінця року Марія несподівано зізналася, що розірвала стосунки з Артуром. Причиною розлучення, за словами дочки Полякової, стала його поведінка. Нібито, молодик зустрічався з нею через залучення підписників у соцмережі, а насправді Маша йому не подобалася.

“Можливо, він вважає, що це не так, але я це бачила”, – зізналася Марія в інтерв’ю “Ранок у великому місті”.

Не минуло й двох місяців, як 18-річна Маша Полякова вже цікавиться у шанувальників, як вона виглядає поряд з іншим хлопцем. Так, у мікроблозі дівчата з’явилися фотографії, що інтригують. На одному зі знімків донька Олі Полякової позує у стильному світлому костюмі, який складався з міні-спідниці в складку та вкороченого жакета із золотистими гудзиками, поряд із симпатичним шатеном у білій сорочці та класичних темних штанах, трохи старших за віком.

Старша дочка Олі Полякової Маша показалася з новим хлопцем
Старша дочка Олі Полякової Маша показалася з новим хлопцем

“Як вам наша пара?” – кокетливо поцікавилася Марія у своїх шанувальників.

У Мережі одразу пожвавішали:

“А де той із яким ти раніше була?”, “Вау, які шикарні. Прям містер і місіс Сміт”, “Яка ж Маша неймовірна. Оля красуня, але Маша – то просто вражаючої краси дівчина”, “Хто це!?”, “Незнаю хто той хлопець, але Маруся ну дуже гарна, а енергетика юшку”, “Маша має великий потенціал. Є шанси стати популярнішою, ніж мама”, “Ви дуже гарна пара… Я побачила Вас разом у житті. У Вас очі горять”, “По енергетиці Маша маму переплюне, це відчувається. “,- писали у коментарях.

Не залишилася осторонь і зіркова мати.

Старша дочка Олі Полякової Маша показалася з новим хлопцем
Старша дочка Олі Полякової Маша показалася з новим хлопцем

Зазначимо, що, незважаючи на безліч питань про особу молодого чоловіка, Марія вирішила зберегти інтригу і нічого не відповіла.

Схожі статті

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.