Про штани забудьте назавжди: український дизайнер показав найжіночніший стиль одягу – як він виглядає?

Український дизайнер Андре Тан нагадав про найжіночніший стиль одягу, який подарував світові французький модельєр Крістіан Діор.

Один із найпопулярніших українських дизайнерів Андре Тан на своїй сторінці в Instagram намагається не просто давати поради про сучасний стиль, а й залучати своїх шанувальниць до історії світової моди.

Андре Тан
Андре Тан

Так, 22 січня у Парижі стартував новий Тиждень моди Haute Couture. На честь важливої світової події дизайнер вирішив розповісти у своєму мікроблозі про жіночий стиль одягу – New Look, який з’явився завдяки французькому модельєру Крістіану Діору. Як виглядають образи у цьому стилі? Що відрізняє їхню відмінність від усіх інших? Про це розповів Андре Тан.

Жакет

Укорочений жакет з пишною оборкою в районі талії, яка її ідеально підкреслювала, стало головним відкриттям Діора. Модельєр вважав, що цей елемент гардеробу має бути у кожної жінки.

Андре Тан показав найжіночніший стиль одягу: ніколи не вийде з моди
Андре Тан показав найжіночніший стиль одягу: ніколи не вийде з моди

Спідниця олівець

У своєму посту Андре Тан розповідає, що в поєднанні з жакетом і топом, що облягає, французький модельєр запропонував жінкам носити спідницю нижче коліна, яка також повинна була підкреслити її фігуру.

Пишна спідниця

Довга пишна спідниця в підлогу, зібрана на талії, також відноситься до стилю New Look. Андре Тан розповідає, що на пошиття виробу могло піти понад 40 метрів тканини.

Сірий та рожевий

Днями Андре Тан розповів про наймодніші поєднання відтінків 2024 року. Серед них був сірий і рожевий колір, який відноситься до знаменитого стилю New Look. Діор вважав ці відтінки найточніше передають жіночність та елегантність. У своїх колекціях модельєр часто використовував дані кольору у всіх найдрібніших відтінках. Кожен мав свою назву.

Андре Тан показав найжіночніший стиль одягу: ніколи не вийде з моди
Андре Тан показав найжіночніший стиль одягу: ніколи не вийде з моди

Квіти

У коментарі Тан розповідає, що Крістіан Діор завжди надихався квітами, коли творив свої образи. Він уважав їх втіленням краси.

Аксесуари

Особливу увагу під час створення жіночного стилю New Look французький модельєр приділив аксесуарам. Це були елегантні капелюшки, великі браслети, широкі пояси, банти та сонцезахисні окуляри із загостреними верхніми кутами. На завершення український модельєр зазначив, що вже важко уявити світову моду без стилю Діор.

“Вдягалися б ви в такому стилі зараз?”, – поцікавився у своїх читачок Андре Тан.

Схожі статті

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.