Ксенія Мішина загубила єдиного сина Платона: акторка вразила новиною про свій важкий емоційний стан

Відома українська акторка Ксенія Мішина повідомила про те, що з нею відбувалося під час відпочинку на Балі, і як відпочинок перетворився на страшний сон.

Як відомо, Ксенія Мішина з самого початку була матір’ю-одиначкою. З батьком своєї дитини вона не змогла ужитися ще до пологів. Чоловік просто не хотів брати на себе відповідальність. Тому майбутня зірка телебачення поїхала до своїх батьків і народжувала самостійно.

Але в результаті цього роману народився прекрасний хлопчик, який отримав ім’я Платон. Дитина має доволі м’який характер, прекрасне виховання, а також акторський талант, який вочевидь унаслідував від своєї матері.

Ксенія Мішина загубила єдиного сина в аеропорту на Балі

Ксенія Мішина поділилась розкішним відпочинком в Таїланді
Ксенія Мішина загубила єдиного сина в аеропорту на Балі

Неодноразово Ксенія говорила про те, що намагається виховувати свого сина справжнім джентельменом та чоловіком, який зможе добре подбати колись про свою дружину та сім’ю.

Платон же прекрасно ладнає із публікою своєї матері, не боїться камери і росте доволі комунікабельним молодим чоловіком. Також він вже встиг побачити світ, адже часто їздив з матір’ю по роботі у Хорватію, Бельгію та інші країни. Так само він із захопленням відвідує різні курорти. Наприклад, нещодавно з мамою він поїхав на Балі, але хто б міг подумати, що саме ця поїздка перетвориться на справжній жах.

Ксенія Мішина загубила єдиного сина в аеропорту на Балі. Скріншоти особистої сторінки зірки

Так, Ксенія Мішина зізналася, що не тільки сильно захворіла і ледь стояла на ногах, але під час подорожі загубила свого сина в аеропорту.

“Провалятися вночі з температурою під крапельницею, вранці ледь не запізнитися на літак, – зізналася зірка. – На стійці реєстрації забути документи, підняти весь аеропорт на вуха, загубити дитину, потрапити в турбулентність, залишити речі в міжтермінальному автобусі, бігти за ним. Далі зламати валізи, забути планшет у попередньому літаку, знову підняти аеропорт на вуха”

Нагадуємо, що не так давно Ксенія Мішина повідомляла про те, що сильно захворіла, чим серйозно налякала своїх шанувальників.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?