Марина Боржемська розповіла про свої невдалі вагітності та як вдалося пережити ці випробування: “Це складно”

Колишня дружина боксера В'ячеслава Узелкова, українська фітнес-тренерка Марина Боржемська відверто розповіла про три невдалі вагітності та як пережила втрату дітей.

Марина Боржемська, бувши у шлюбі з В’ячеславом Узелковим, подарувала йому двох спадкоємців – сина Роберта та доньку Олівію. Втім, після розлучення, фітнес-тренерка зізналася, що участі у вихованні їхніх дітей колишній чоловік не бере.

Марина Боржемська розповіла про свої невдалі вагітності

У новому інтерв’ю, на яке Боржемську запросив відомий ведучий Слава Дьомін, вона вперше відверто розповіла про три викидні та які емоції відчувала після цього. За словами Марини, це було настільки складно, що постійно думала, чому це відбулося саме з нею.

Особливо, складнощі проявлялися в обговоренні цього питання з батьками та колишнім чоловіком. Каже, що переживала більше за них, аніж за себе. Інколи вона плакала у батька на плечі, інколи у В’ячеслава. Зізналася, що ображалася на інших жінок, у яких все добре, однак шукала шляхи розв’язання цієї проблеми. Крім того, фітнес-тренерка докоряла себе за те, що вона винна.

Марина Боржемська розповіла, що хорошого їй залишив Узелков
Марина Боржемська розповіла про свої невдалі вагітності

Марина Боржемська не приховала і причину, чому їй тричі не вдавалося виносити дитину. Виявилося, що у неї та її ексчоловіка було неправильне генетичне співвідношення. Також зазначила, що викидні траплялися в різні терміни вагітності.

Зізналася, коли вона вперше носила свого малюка і втратила його, це було дуже болісно. На другому та третьому разі тренерка відчувала дитину, знала стать, але розуміла, що вона вже нежива. Підсумувала, що пережила два наступні викидні так само нелегко.

Марина Боржемська з дітьми
Марина Боржемська з дітьми

Попри те, що згодом доля посміхнулася Марині, і завагітнівши вчетверте вона змогла народити, їй також було дуже складно. На 8-місяці у неї була кровотеча, однак лікарям все ж вдалося зберегти життя її сину Роберту. Через деякий час на світ з’явилася донечка Олівія.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.