Дружина Григорія Решетніка Христина відповіла, чи думали з чоловіком про розлучення: “Переживали кризи”

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина відверто відповіла, чи думали з чоловіком про розлучення. Зізналася, що вони переживали кризи у стосунках.

Христина Решетнік розповіла про відносини з коханим, спілкуючись з підписниками своєї сторінки в Instagram. Знаменитість намагалася давати відверті відповіді, тому шанувальники могли дізнатися багато цікавої інформації.

Зокрема, фоловери запитали у Христини, чи задумувалася вона з Григорієм про розлучення. Блогерка відверто зізналася, що вони за всі роки подружнього життя стикалися з різними негараздами. Проте про розрив не замислювалися ніколи.

Дружина Григорія Решетніка Христина відповіла, чи думали з чоловіком про розлучення

За словами знаменитості, вони навіть переживали кризи у відносинах, але до розлучення не доходило. Так, пара сварилася, примирялася, але, дякуючи Богу, крайнощі обходили їх стороною. До речі, сам Григорій розповідав, що з дружиною можуть зопалу щось сказати одне одному на емоціях, однак потім говорять та доходять згоди.

Григорій Решетнік вперше показав своїх батьків
Дружина Григорія Решетніка Христина відповіла, чи думали з чоловіком про розлучення

Також телеведучий зізнавався, що він ніколи не думав про розлучення з Христиною, оскільки вважає, що йому дісталася хороша дружина. Додав, у його коханої є найкращі якості, тому розуміє, що другої такої жінки в його житті не буде. Втім, зірка не виключає того, що сама Христина може захотіти розлучення.

Нагадуємо, Христина та Григорій одружилися у 2010 році. У шлюбі у них народилося троє спадкоємців – Іван, Дмитро та Олександр. Проте подружжя не приховує свого бажання мати ще й донечку. Тим паче, що про це просять і їхні сини.

Григорій зазначав, що в ідеалі спочатку дочекатися перемоги, а потім народити дівчинку, але допускає, що четверта дитина в їхній сім’ї може з’явитися раніше.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.