36-річна Настя Каменських на всю країну заявила про свою вірність, але вже не чоловіку Потапу: “Не зраджую”

Відома українська співачка Настя Каменських вразила мережу раптовим зізнанням про своє ставлення до себе та свого здоров'я. Усі деталі в статті.

Як відомо, Настя Каменських завжди мала проблеми зі стабільністю у вазі. Не дивлячись на те, що зірка завжди була неймовірно вродливою та вишуканою, сама вона неодноразово ставила собі за мету схуднути, і не завжди могла досягти її швидко.

Настя Каменських показала обличчя повністю без макіяжу: читала нову книгу
Настя Каменських на всю країну заявила про свою вірність

Близько 10 років тому навіть з’являлася новина про те, що співачка вагітна, так як відмітка на її вагах досягла свого рекорду. Але в певний момент Настя змогла взяти себе в руки та досягти цілі.

Настя Каменських на всю країну заявила про свою вірність

Пізніше вона зізналася, що зробити це їй допомогла саме здорове ставлення до себе. Ненормований графік може небо як пошкодити як фізичне так і ментальне здоров’я, що так чи інакше виливається у переїдання. Настя почала активно займатися спортом та більше відпочивати. В результаті їй вдалося зробити все, як вона планувала. А Потап, побачивши, як у його дружини все виходить, доєднався і також серйозно схуд.

Але після 24 лютого ситуація кардинально змінилася. І Настя Каменських навіть не приховувала, що серйозні стреси та знову великі навантаження вплинули на її вагу. І якщо спочатку Каменських заявляла про те, що збирається знову худнути, то зараз говорить про те, що любить себе і не збирається силувати до чогось. Це саме той меседж, в якому має необхідність велика кількість жінок. Адже з популяризацією соціальних мереж, вже ні для кого не секрет, прийшли депресія та низька самооцінка у більшості користувачів.

Настя Каменських на всю країну заявила про свою вірність. Скріншот особистої сторінки співачки

Але при цьому співачка не відмовилася від здорового образу життя і нещодавно показала, як проводить свій ранок. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, в якому зізналася, що не зраджує традиціям попри усе, що відбувається у її житті і в країні.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.