Дружина Віктора Павліка розповіла, як її намагалися посварити з коханим: проявляв ініціативу до іншої жінки?

Дружина українського співака Віктора Павліка, блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова показала підписникам свого Instagram-блогу, як її хотіли посварити з чоловіком.

Про Катерину Репяхову публіка довго висловлювалася в негативному контексті, адже спочатку їй докоряли, що вона закрутила роман з тоді ще одруженим чоловіком, а згодом почали дошкуляти повідомленнями стосовно їхньої різниці у віці.

Катя не раз відповідала підписникам свого фотоблогу, що не переймається різницею майже в 30 років. Вважає свого чоловіка найкращим батьком та коханим, а також запевнила, що його вік не впливає абсолютно ні на що.

Дружина Віктора Павліка розповіла, як її намагалися посварити з коханим

До слова, нещодавно молода дружина артиста розповіла, як її, імовірно, хотіли посварити з чоловіком. У своєму блозі в соціальній мережі Instagram знаменитість оприлюднила повідомлення незнайомої їй жінки в Telegram, яка написала, що артист нібито мав на меті зав’язати з нею спілкування.

В повідомленні йшлося, що Віктор Павлік почав активно писати цій жінці в соціальній мережі Facebook, а та своєю чергою додала його в друзі, оскільки думала, що він одинокий холостяк. Підкреслила, що з її боку ніякої ініціативи не було.

Дружина Віктора Павліка розповіла, як її намагалися посварити з коханим

Зазначимо, що Катерина не стала вестися на провокацію та припустила, що хтось намагається просто посварити її з коханим. Далі вона поділилася, як виглядає сторінка чоловіка, який на фото не приховує своєї родини. Пожартувала, що саме так виглядає профіль одинокого холостяка.

Дружина Віктора Павліка розповіла, як її намагалися посварити з коханим

Нагадуємо, Катерина Репяхова та Віктор Павлік одружилися у 2020 році. Для нього цей шлюб виявився четвертим. Через рік молода дружина подарувала зірці сина, якого назвали Михайлом. Втім, блогерка не приховує, що дуже мріє про доньку.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.