Затьмарила свою зіркову матір: як змінилася 14-річна донька Віри Брежнєвої за рік – все тато-мільйонер

Молодша дочка Віри Брежнєвої 14-річна Сара Кіперман здивувала кадрами фотосесії, на якій з'явилася у довгій шубі та вечірніх сукнях. Як відреагувала зіркова мати?

Екс-солістка “ВІА-Гри” Віра Брежнєва завжди користувалася увагою впливових чоловіків. Першим обранцем співачки був політик Віталій Вовченко, від якого у 18 років майбутня зірка народила свою старшу доньку Соню. Не дочекавшись пропозиції заміж, Віра залишила записку та пішла. Довго самотньою співачка не була і вже зовсім скоро почали з’являтися чутки про її роман із відомим українським бізнесменом, нафтовим магнатом Михайлом Кіперманом.

Віра Брежнєва і Михайло Кіперман
Віра Брежнєва і Михайло Кіперман

Заради Брежнєвої мільярдер розлучився з дружиною, а незабаром побрався зі співачкою. У цьому шлюбі народилася ще одна дівчинка – Сара.

Віра Брежнєва з дочками

Однак, коли молодшій дочці було 2 роки, і цей союз розвалився. Подейкують, що мільярдер приревнував дружину до її продюсера і, як показали наступні події, не дарма. У 2015 році Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе зіграли таємне весілля в Італії, однак у 2023 з’явилася інформація, що подружжя також розлучилося.

Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе

Тепер Брежнєва знову залишилася одна – її старша дочка Соня переїхала до США, а молодша Сара майже весь час проводить із батьком-мільярдером у Швейцарії, куди той втік разом із новою родиною після початку повномасштабної війни. А нещодавно стало відомо, що молодша дочка Брежнєвої вже якийсь час перебуває з мамою в Юрмалі(Латвія). Принаймні так вказано на геолокації з її останньою фотосесією.

Так у мікроблозі Сари Кіперман з’явилися цікаві кадри, на яких 14-річна дівчинка позувала в шикарних вечірніх сукнях – міні небесно-блакитного відтінку зі стразами від відомого українського дизайнера Івана Фролова та у довгій вечірній сукні чорного кольору. На деяких кадрах Сара постала в білій шубі.

Щойно знімки з’явилися на сторінці дівчинки-підлітка, їх відразу почали коментувати. Багато хто був у захваті від її природної краси:

“Сара, яка ти красива. Не можу намилуватися, жіночна, витончена, ніжна, мила, чудова – і навіть цих слів недостатньо щоб описати тебе”,- писали захоплені підписники.

Зіркова мама теж залишила свій коментар, правда, небагатослівний, а просто серця та слово “Кохання”.

Незважаючи на захоплені коментарі про перетворення Сари, насправді дочка Віри Брежнєвої майже не змінилася за останній рік, тільки ще більше погарнішала і тепер виглядає, як справжня дива. Ці знімки опубліковані взимку 2023 року.

Як виглядає 14-річна дочка Віри Брежнєвої від мільйонера
Як виглядає 14-річна дочка Віри Брежнєвої від мільйонера

А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.