“Якби ще на пару днів залишилась в Австрії, не знаю, що було б”: Сумська зізналася, що сталося на курорті

Українська актриса Ольга Сумська докладно розповіла, як вона з чоловіком Віталієм Борисюком опинилася в Австрії, та що насправді там із нею сталося.

Щороку після новорічних свят актриса Ольга Сумська разом із чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною їздить на відпочинок. Так сталося й у 2024 році. Спочатку сім’я провела кілька днів у Яремчі та Буковелі, а потім вирішили помандрувати на лижах до Австрії. Так родина опинилася на одному з гірськолижних курортів у комуні Капрун. Кілька днів у “сторизі” актриси з’являлися красиві фото з гірськими пейзажами, але потім сталося непередбачене.

Ольга Сумська показала, як відпочиває з Віталієм Борисюком в Австрії
Ольга Сумська показала, як відпочиває з Віталієм Борисюком в Австрії

Що саме, Ольга Сумська сьогодні докладно розповіла у Facebook. За словами актриси, після того, як вона з’їла австрійського сиру горгонзола з пліснявою, то одразу відчула себе погано. Вночі Сумська вже звернулася по допомогу до місцевої лікарні. Від сильної блювоти актриса навряд чи трималася на ногах. Там у неї взяли аналіз крові та поставили крапельниці, проте артистці не ставало легше. На прохання застосувати більш дієву терапію, персонал лише розводив руками. Тоді чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк запропонував терміново їхати додому.

Ольга Сумська зізналася, чим отруїлася в Австрії
Ольга Сумська зізналася, чим отруїлася в Австрії

Вже дорогою актриса написала пост у соцмережах, де попросила про допомогу. Багато хто відгукнувся і дав адреси клінік у Будапешті з українськими фахівцями. Лікарі поставили ще крапельниці, але Сумській ставало ще гірше. Зібравши всі сили, зіркова пара вирішила продовжити шлях і попрямувала через кордон до Івано-Франківська, де на Ольгу вже чекали фахівці. Опівночі Борисюк та Сумська були на місці.

“Аналізи були жахливі, підвищення білірубін і решта нюансів…Якби я ще на пару днів залишилася в Австрії, не знаю, що було б…”,- пише у своєму посту актриса.

Ольга Сумська зізналася, чим отруїлася в Австрії
Ольга Сумська зізналася, чим отруїлася в Австрії

На третій день інтенсивної терапії – крапельниць з магнезією та антибіотиками зірці, нарешті, стало легше. Зараз Ольга Сумська вже на гастролях в Умані та передає слова подяки найкращим українським лікарям.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.