Зовсім інше обличчя: як Таюне змінила себе заради Олега Винника – у Мережі помітили одну важливу деталь

4 січня 2024 року таємній дружині Олега Винника - Таїсії Сватко (Таюне) виповнилося 50 років. Як змінилася бек-вокалістка за останні 10 років. На що пішла жінка заради коханого?

Багато років колишню бек-вокалістку Олега Винника Таїсію Сватко, яка виступала під ім’ям Таюне, називали його “таємною дружиною”. І хоча пара ніколи офіційно не визнавала це, багато шанувальників були впевнени, що пара давно живуть разом і виховують спільного сина Юліана.

Олег Винник і Таюне

Чутки розгорілися з новою силою, коли стало відомо, що після початку війни в Україні Олег та Тая виїхали за кордон та оселилися у Німеччині. У своєму останньому інтерв’ю Вікторії Курочці Винник навіть зізнався, що мешкає разом із жінкою, яку називає “дружиною”.

А поки шанувальники гадають хто ця незнайомка, Таїсія Сватко продовжує перебувати у Німеччині. А на початку січня 2024 року співачці виповнилося 50 років. Із цього приводу не було жодних повідомлень. Винник та його гадана дружина вже давно мовчать у соцмережах.

Натомість шанувальники зайшли на сторінку та помітили одну цікаву деталь. Якщо порівняти фотографії Таї різних років, починаючи з 2000 року, то на ретро-знімках можна побачити велику родимку на переніссі, яка потім кудись зникла. Мабуть, співачка видалила її хірургічним шляхом.

Таюне показала, як змінила себе заради Олега Винника
Таюне показала, як змінила себе заради Олега Винника

Загалом зовнішність артистки особливо не змінювалася. З роками Таїсія ставала лише молодшою і красивішою. Серед фанатів почали ходити чутки, що Таюне вдавалася до пластичної операції і, напевно, колола ін’єкції краси, проте прямих доказів цьому не було.

Таюне
Таюне

 

А в 2023 році в Мережі несподівано випливло свіже фото коханої Винника. На знімку, який з’явився у мікроблозі засновника найбільшого фан-клубу Винника Вікторії Барон, Тая практично не впізнати. Вона помітно змарніла, погляд змінився. Дехто навіть припустив, що Таюне плакала. А ще на цьому фото чітко видно шрам на переніссі

Як виглядає дружина Олега Винника Таюне у Німеччині

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.