Як виглядає екс-дружина Захура? Суперниця Камалії, яку вподобали батьки багатія і яка народила йому сина

Найбагатша співачка України Камалія вже рік як розлучена з Мохаммадом Захуром. І хоча пара прожили разом більше 20 років, артистка не була першою дружиною багатія.

Досить тривалий час Камалія та її колишній чоловік Мохаммад Захур не розповідали деталі свого особистого життя. А в інтерв’ю багатій якось розповів, що в нього була колишня дружина до зустрічі з артисткою. Ба більше, з’ясувалося, що вона народила йому первістка. В цілому на момент його знайомства з Камалією у чоловіка була дочка Таня, молодша за свою нову мачуху на 4 роки, а також син Арман.

Саме тому бізнесмен навіть не наполягав на тому, аби його обранець ця народила йому дітей. І тим не менш, Камалія прийняла на себе цей бій. Через 10 років після весілля у пари народилися двійнята.

Камалія розповіла про колишню дружину Мохаммада Захура

Камалія розповіла про колишню дружину Мохаммада Захура

І хоча зі сторони сім’я здавалася неймовірно щасливою та гармонійною, пізніше стало відомо, що свекруха тривалий час навіть не знала про існування Камалії, вже не кажучи про те, що не здогадувалася про розлучення свого сина з першою дружиною.

Мільярдер пояснив це таким чином, що нібито його батьки дуже релігійні та традиційні люди, а тому не могли прийняти факт розлучення. Пара розійшлася таємно, а коли його союз зі співачкою став міцнішим, було зрозуміло, що приховувати це немає сенсу. Свекруха тривалий час ображувалася, але не змогла триматися від сина вдалині, прийняла його нову кохану, а незабаром отримала онуків.

Нарешті вирішили конфлікт? Що між співачкою Камалією та мільярдером Захуром
Камалія розповіла про колишню дружину Мохаммада Захура

З розповіді Мохаммада можна було подумати, що його колишня дружина — пакистанка. Але лише після 24 лютого стало відомо, що вона росіянка і проживає в російській федерації. Це багато чого пояснило. Наприклад, той факт, що обидва його в дітей закінчила московську школу бізнесу.

І саме вона у якомусь сенсі стала причиною розлучення пари. Так, Камалія не змогла стерпіти, і активно висловлювалася про росіян 2022 року, що в результаті принесло їй конфлікт з сім’єю Мохаммада. Однак, бізнесмен одразу ж публічно заявив, що його колишня дружина не підтримує усе, що відбувається.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?