Дан Балан одружиться не з Тіною Кароль, а з іншою: співак пояснив, чому поп-діва залишилася ні з чим

Молдавський мачо Дан Балан вже багато років подовжує вести холостяцький образ життя, але насправді зізнається, що має мрії на рахунок своєї сімʼї.

Уявити Дана Балана головою своєї сім’ї, одруженим чоловіком та батьком дітей зараз доволі важко. І напевно тому, що чоловік за 20 років сценічної кар’єри ні разу навіть не приміряв на себе цей образ для кліпу.

Однак, поговорюють, що в його житті була жінка, яка стала його законною супутницею. Плітки про румунську модель, яка не витримала постійних гастролей чоловіка та була покинута ним досі ходять в пресі.

І лише декілька років тому шанувальники мріяли про роман Тіни Кароль з Даном Баланом та їхнє скоре весілля. Але поп-діва ніколи не стане благовірною зірки. Адже саме у той період він дав інтервʼю та описав жінку, яка йому потрібна.

Дан Балан розповів, коли одружиться та з ким

Тіна Кароль і Дан Балан
Дан Балан розповів, коли одружиться та з ким

За словами Дана, його обраниця має бути дуже самодостатньою, але при цьому серйозно мотивувати його рухатися вперед, бути його натхненням та задавати йому цілі. Зірка впевнений, що навіть без супутниці в нього є достатньо сил рухатися вперед, але зізнається, що навіть якщо колись знайде таку жінку, то захоче з нею одружитися. Таким чином він дав зрозуміти: Тіна не така.

“Я відчуваю, що в мене не було цього великого кохання, справжнього. Я бачив його в інших, я читав про нього в книжках: як жінка може чоловіка підняти до неймовірних висот та надихати! У мене такого ніколи не було. У мене була автономія: енергетично я сам по собі йшов по життю, сам розвивався… Ті жінки, яких я мав, – це було задоволення власного его”

Нагадуємо, що не так давно Дан Балан засвітився разом з дівчиною. Обраниця зірки виявилася досить молодою, але журналісти не квапляться з висновками і вважають, що вона може бути лише супроводом, і не мати жодного відношення до артиста в реальності.

Зокрема, до такого висновку дійшов скандальне блогер Богдан Беспалов, який пояснив своїй аудиторії, що красуня може відігравати роль такого собі прикриття. Тим паче, що Дан постійно спілкується з різними дівчатами, і не зупиняється у цьому питанні.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.