Андрій Бєдняков розповів про розрив та возз’єднання з дружиною: як парі вдалось врятувати стосунки

Подружжя відомих українських телеведучих Андрія Бєднякова та Анастасії Короткої не приховує, що неодноразово стикалось із труднощами в стосунках. Зіркова пара поділилась, як їм вдалось врятувати шлюб

Як парі вдалось подолати труднощі в стосунках

У нещодавньому інтерв’ю для YouTube-проєкту “Слава+” Андрій Бєдняков розповів, що стосунки із Настею Короткою вже двічі досягали критичної точки, тоді пара мало не розлучилась.

Перший кризовий момент відбувся, коли пара ще жила в Маріуполі. Через труднощі, які виникали в їхніх взаєминах, пара навіть прийняла рішення жити порізно, це тривало протягом 2-3 місяців. Бєдняков зізнався, що це була його провина. Згодом все повторилось, коли Андрій та Настя переїхали до Києва.

“Я був му*аком, я дуже погано поводився. Дозволяв собі зайвого, я міг дуже сильно образливе щось сказати”, – пригадує телеведучий.

Андрій Бєдняков і Настя Коротка розповіли, як врятували стосунки після розриву
Андрій Бєдняков і Настя Коротка розповіли, як врятували стосунки після розриву

Зірковому подружжю вдалось пройти через важкі випробування. Раніше Андрій ділився, що пішов на психологічний тренінг, аби повернути кохану. За словами дружини – це, дійсно, допомогло Бєднякову краще розуміти їхні взаємини і стати для неї підтримкою та опорою.

Які взаємини між Короткою та Бєдняковим зараз

Наразі пара разом вже протягом 16 років, за цей час в них народилось двоє спільних дітей. Однак Андрій розповів, що з Настею не може бути до кінця відвертим, адже в пари є й табуйовані теми.

“В деяких моментах цьому другу можна щось не розповідати. Є різні моменти, до яких вона ставиться не так, як я ставлюся, і краще ці теми не підіймати”, – пояснив Бєдняков.

Андрій Бєдняков і Настя Коротка розповіли, як врятували стосунки після розриву
Андрій Бєдняков і Настя Коротка розповіли, як врятували стосунки після розриву

В інтерв’ю телеведучий також розповів, що ці стосунки тримаються на дітях, повазі одне до одного та планах на майбутнє. На темі кохання Андрій спекулювати не став, мовляв, це було б нещиро.

В кінці чоловік додав, що не варто ідеалізувати стосунки, адже кожен партнер неідеальний. Протей йому подобається долати життєві труднощі разом з дружиною. Як каже Андрій, за ці роки вони навчились підтримувати та розуміти одне одного.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.