Тіні Кароль – 39: вийшла лише за одного чоловіка, а виростила лише єдиного сина, і обидвох любить до нестями

Знаменита українська співачка Тіна Кароль вже 20 років займає статус поп-діви. І хоча багато хто заздрить зірці, вона час від часу витирає сльози по коханому.

Ще 11 років тому Тіна Кароль не була поп-дівою. Цей статус мала Ані Лорак, яка в невдовзі зрадить свою батьківщину та проміняє абсолютну любов публіки до неї на гроші з Москви.

Але при цьому зірка виглядала набагато щасливішою. Чому так сталося? Відповідь проста: у її житті був коханий чоловік, якого вона вибрала, щоб іти з ним нога в ногу по життю, а також не так давно з’явився маленький син — її найбільший скарб.

Тіна Кароль святкує свій 39-й день народження

Користувачі встановили, скільки коштує костюм Тіни Кароль для йоги
Тіна Кароль святкує свій 39-й день народження

Але незабаром Євген помер від раку шлунку. Він залишив після себе недобудований будинок, кар’єру дружини на піці її розвитку, а також маленького синочка, який так потребував батьківської любові.

Після найбільшої втрати у своєму житті Тіна Кароль вклала увесь свій біль у творчість, і змогла перетворити її у певний маніфест. Він вже став її прямою дорогою на п’єдестал. Але попри успіхи на роботі, Тіна Кароль так і не змогла відкрити своє серце для іншого. Досі вона залишається вдовою, але так само люблячою матір’ю для свого єдиного спадкоємця Веніаміна, який з плином часу став абсолютною копією свого батька.

25 січня Тіна Кароль святкує свій черговий день народження. Зараз вона неймовірно вродлива жінка, успішна, цілеспрямована та безкомпромісна. Як стало відомо не так давно, саме вона не дала повернутися Ані Лорак на українську сцену, за що їй колеги невимовно вдячні.

Тіна з гідністю не реагує на велику кількість чуток навколо неї, даючи лише раціональні та конкретні відповіді на питання по шановувачів. І все ж таки, публіка дуже бажає їй щастя, і мріє побачити, як Кароль, наприклад, колись стане матір’ю для дівчинки, як вона проте мріє.

Попри серйозні перепони у житті, злети та падіння Тіна стала рольовою моделлю для багатьох дівчат, а також черговим доказом того, що можна пройти через будь-які випробування і не втратити себе, навіть якщо твоє серце розбите. І так само вона довела, що можна залишатися вірним своїм принципам, і донести це до публіки достойно.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.