Анастасія Приходько збентежила шанувальників змученим зовнішнім виглядом – синці та набряки: “Я впораюсь!”

Днями українська співачка Анастасія Приходько поділилась з шанувальниками особистим. Зірка зізналась, як змінилась після початку повномасштабного вторгнення

Відома українська артистка Анастасія Приходько активно веде особистий фотоблог в Instagram. Окрім анонсів авторських музичних новинок, тут знаменитість публікує світлини, що стосуються її повсякденного життя. Нещодавно Приходько вирішила поділитись з шанувальниками особистими переживаннями та показати, як щоденні стреси повпливали на її зовнішній вигляд.

В Insta-storie співачка опублікувала фото без фільтрів та косметики. Артистка мала знесилений зовнішній вигляд, а в описі зазначила, що ж стало причиною. Як написала співачка, через постійні стреси, на тілі почали з’являтись синці. Також Анастасія додала, що на тлі переживань в неї з’явилась нова шкідлива звичка:

“Я вже від нервів скоро з’їм нижню губу. Я такого ніколи не робила, а тепер постійно ходжу і чіпаю її!”

Анастасія Приходько здивувала зовнішнім виглядом: змучений погляд та синці
Анастасія Приходько здивувала зовнішнім виглядом: змучений погляд та синці

Проте в кінці Приходько зазначила, що не збирається вдаватись до медикаментів чи народних методів, аби полегшити свій стан. Артистка певна – зможе впоратись самотужки. У цій Insta-storie Анастасія також скористалась нагодою та поцікавилась, чи приймають антидепресанти її фоловери.

“Я не буду вживати заспокійливе, пити трави, сідати на антидепресанти. Я – сильна, і я впораюся! Просто треба вистояти”, – пише співачка.

А ось зіркова колега Насті, телеведуча Маша Єфросиніна не вважає, що звернення про допомогу до спеціаліста – прояв слабкості. Раніше, в рамках проєкту “Дорослі дівчата”, Єфросиніна та Оля Полякова ділились своїм досвідом терапії.

Телеведуча відверто розповіла, скільки разів змінювала психологів, аби розв’язати проблеми у взаєминах із чоловіком. А ось Полякова розповіла, що мала виключно негативний досвід роботи з психологами. За її словами, згодом ці зустрічі спровокували постійні конфлікти з мамою. Співачка зізналась, що не може щиро розповідати сторонній людині про свої особисті проблеми.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?