Її не впізнати: Злата Огнєвіч зробила нову стрижку та махнула на курорт – “Цього разу по роботі”

Що зробила співачка Злата Огнєвіч після повернення з відпустки? Спочатку кардинально змінила зачіску, а потім знову вирушила на курорт. На цей раз по роботі.

Після нового року співачка Злата Огневич вирушила у довгоочікувану відпустку до Таїланду, звідки тішила шанувальників гарячими фото у купальниках. Набравшись сил та нових емоцій, після повернення в Україну, артистка відчула потребу до кардинальних змін і вирушила до салону краси.

У коментарях Злата зізналася, що це пов’язано із зміною її внутрішнього стану. Подробиці вдаватися не стала. Цього ж дня співачка пообіцяла здивувати шанувальників. До речі, це їй вдалося. Крім свіжого фарбування в кардинально темний відтінок, Огневич наполовину вкоротила волосся, постригшись під класичне каре. Фото “до” та “після” екс-учасниця другого сезону “Холостячки” відразу оприлюднила у “сториз” Instagram. Тепер їй складно буде зав’язувати свої улюблені гульки, доведеться крутити буклі.

Злата Огнєвіч з новою зачіскою з'явилася на модному курорті
Злата Огнєвіч з новою зачіскою з’явилася на модному курорті

Ймовірно, кардинальні зміни у зовнішності настільки надихнули знаменитість, що вона відразу вирішила вирушити на гірськолижний курорт Буковель. Щоправда, поки що “по роботі”.

Злата Огнєвіч з новою зачіскою з'явилася на модному курорті
Злата Огнєвіч з новою зачіскою з’явилася на модному курорті

Так, на мікроблозі Злати Огневич з’явилося відео, на якому вона демонструє красивий засніжений вигляд з її балкона.

Злата Огнєвіч з новою зачіскою з'явилася на модному курорті
Злата Огнєвіч з новою зачіскою з’явилася на модному курорті

“Цього разу по роботі, але незабаром відкрию лижний сезон”, – написала співачка.

Зазначимо, минулого року Злата кілька разів приїжджала до Карпат. У своїх “сторизах” артистка розповідала, що вперше наважилася стати на лижі. Декілька днів знаменитість займалася з інструктором і вже до кінця відпустки показала результат.

Злата Огнєвіч в Буковеле 2023 рік
Злата Огнєвіч в Буковеле 2023 рік

Цього року Злата вже приїде підкорювати Карпатські гори як досвідчений “професіонал”.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.