Віра Брежнєва потрапила у гучний скандал в Україні через батька своєї дочки Сари: звʼязалася не з тим?

Родина знаменитої української співачки Віри Брежнєвої потрапила у гучний скандал через її колишнього чоловіка Кіпермана, від якого вона свого часу народила дочку.

Відома українська співачка Віра Брежнєва стала знаменитою вже тоді, коли в неї на руках була маленька дитина. Але материнство жодним чином не завадило їй досягти своїх цілей. Її зірка зійшла на небосхил достатньо швидко, і досі залишається там, попри негаразди та скандали. Якраз у розквіт її кар’єри з’явився пан Михайло Кіперман, який взяв співачку у дружини та став батьком її другої дитини.

Сім’я Віри Брежнєвої потрапила у гучний скандал через її колишнього чоловіка

Віра Брежнєва прокоментувала своє розлучення з Меладзе
Сім’я Віри Брежнєвої потрапила у гучний скандал через її колишнього чоловіка

Сім’я здавалася щасливою, але була зовсім не публічною. Олігарх полюбляв залишатися в тіні, попри неймовірну красуню-дружину та прекрасних дочок. А незабаром стало відомо, що зірка зраджувала своєму благовірному з продюсером Костянтином Меладзе, і скільки це тривало досі залишається загадкою.

Брежнєва вирішила залишити цю главу свого життя зрозумілою лише для себе та свого обранця. Після гучного розлучення композитора вона стала його другою дружиною.

Віра Брежнєва
Сім’я Віри Брежнєвої потрапила у гучний скандал через її колишнього чоловіка

І здавалося, що історія із союзом з бізнесменом залишилася далеко позаду. Однак нещодавно українці побачили свіжі заголовки, в яких фігурує Віра Брежнєва. Так, колишній чоловік знаменитої артистки має серйозні проблеми.

Підприємця оголосили у розшук. Така новина з’явилась на офіційному сайті Національного антикорупційного бюро України. Якщо слідство знайде усі докази та доведе вину чоловіка, його можуть позбавити волі на 7-12 років.

Віра Брежнєва поки що даний скандал ніяк не коментувала і, судячи з усього, намагається взагалі його уникати. Як ніяк, окрім спільної дочки Сари їх з олігархом вже нічого не об’єднує. І тим не менш, для дівчинки це буде серйозним болем.

До речі, ще неповнолітня Сара Кіперман також відмовчується та не поспішає з жодними коментарями на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.