Тоня Матвієнко виставила на аукціон коштовну каблучку покійної Ніни Митрофанівни: як виглядає сімейний скарб

Дочка легендарної української виконавиці Ніни Митрофанівни Тоня Матвієнко виставила її каблучку на аукціон. Спадкоємиця покійної переслідує благодійні цілі.

Душа української пісні Ніна Матвієнко пішла з життя зовсім нещодавно. Новина, яка застала пошановувачів її творчості в середині жовтня була дуже неочікуваною. Знаменитість до останнього приховувала свій діагноз — рак.

Онкологія розвивалася, а вона все одно брала участь у благодійних концертах та активно гастролювала. Але дана новина також багато чого пояснила: ось чому Тоня Матвієнко попри небезпеку для її дитини все одно повернулася до України і не відходила від найріднішої людини. І навіть перед своєю смертю Ніна Митрофанівна попросила за нею не плакати, що більшість людей, які прийшли з нею попрощатися, змогли виконати.

Тоня Матвієнко виставила на аукціон каблучку Ніни Митрофанівни

Хто з трьох дітей Ніни Матвієнко успадкував її фамільний будинок
Тоня Матвієнко виставила на аукціон каблучку Ніни Митрофанівни

Ні для кого не секрет, що Ніна Митрофанівна мріяла про перемогу для України, про розквіт її Батьківщини, про щасливе майбутнє для країни. І немає нічого дивного в тому, що її дочка Тоня Матвієнко вирішила використати її прикрасу для того, аби наблизити цю мету.

Нещодавно стало відомо, що Тоня Матвієнко виставила на аукціон можна так сказати сімейну реліквію, так як прикраса належала легендарній Ніні Митрофанівні. Мова йде про срібну каблучку. Незабаром коштовність піде з молотка, а гроші будуть направлені захисникам.

Тоня Матвієнко виставила на аукціон каблучку Ніни Митрофанівни
Тоня Матвієнко виставила на аукціон каблучку Ніни Митрофанівни

Як розповіла Солонік на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, напередодні Нового року телеканал ТЕТ спільно з проєктом провів благодійний захід. Нині ж ведучі “Ближче до зірок” підхопили ініціативу та оголосили аукціон, завдяки якому планують зібрати кошти на для тих, хто захищає Україну.

Цінність каблучки нині невідома, однак, вона виглядає доволі скромно. І тим не менш, через свою власність, її вартість на даний момент може становити набагато вищу суму, ніж при покупці в ювелірному магазині.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.