“Маю право зробити це публічно!”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото з мамою – рік чекала

Щороку телеведуча Маша Єфросиніна публікує фотографію зі своєю мамою Людмилою і присвячує їй зворушливий красивий пост зі словами подяки. 2024-й не став винятком.

Сьогодні, 25 січня, День народження відзначає президент України Володимир Зеленський, співачка Тіна Кароль, а ще одна дуже важлива для Маші Єфросиніної жінка – її мама. У цей день рік у рік теледіва, за традицією, публікує зворушливий пост, в якому дякує своїй найріднішій людині за все, чому вона її навчила.

Так, у мікроблозі Єфросиніної з’явився знімок, на якому журналістка позує у кадрі разом зі своєю красунею-мамою. Людмила в елегантному чорному платті з білою окантовкою на комірі та поділі. З модною зачіскою каре та в прикрасах. У її руках блюдце та чашка з кавою. На колінах лежить якась книга, а поряд сидить симпатичний пес. Марія у світлому костюмі ніжно притискається до мами.

 Маша Єфросиніна показала рідкісне фото з мамою
Маша Єфросиніна показала рідкісне фото з мамою

У коментарі до свого поста-вітання Єфросиніна розповідає, що коли на інтерв’ю їй ставили питання про її кумирів, вона завжди дивувалася і відповідала, що в неї їх немає, чим дуже дивувала журналістів.

“Моя мама просто цьому поставила запобіжник) Вона зробила так, щоб я стала кумиром сама для себе”, – пише Марія.

Єфросиніна зізнається, що вдячна своїй мамі за це, а також за її кохання та підтримку, за те, що разом вони можуть обговорювати та опрацьовувати її “помилки”. Сьогодні, у день народження мами, Марія вирішила ще раз сказати про це публічно. На завершення Єфросиніна додала, що її мати любить життя так, що всім ще потрібно в неї повчитися.

Маша Єфросиніна з молодшою сестрою
Маша Єфросиніна з молодшою сестрою

Нагадаємо, що Людмили, крім Марії, є ще одна дочка – Єлизавета, яка зараз мешкає в Росії. Нещодавно сестра Єфросиніної разом із дочкою Ольги Сумської були помічені на банкеті в Москві на честь дня народження спільного друга.

Сестра Маші Єфросиніної засвітилися на тусовці у Москві
Сестра Маші Єфросиніної засвітилися на тусовці у Москві

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.