23-річна дружина Остапчука Полтавська розповіла, як їй вдалося схуднути на 10 кілограмів: “Просто мало їм”

Дружина українського шоумена та ведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як їй вдалося схуднути на 10 кілограмів. Секрет виявився дуже простим.

На початку стосунків із медійним чоловіком вага дівчини складала 64 кілограми, а зараз вона зізналася, що важить 54 кілограми. Спілкуючись з підписниками свого блогу в соціальній мережі Instagram, Катя відповіла, як їй вдалося досягти таких результатів.

Катерина Полтавська
Полтавська розповіла, як їй вдалося схуднути на 10 кілограмів

Як виявилося, блогерка стала просто менше їсти. Також вона займається спортом, однак зауважує, що схуднути можна тільки в тому випадку, коли витрачатимемо енергії більше ніж отримуватимемо з їжі.

Крім того, Катерина при хвилюванні не може їсти, тому через це її вага почала зменшуватися. Додала, що ніяких особливих таємниць стосовно схуднення вона не має.

“Я вже казала, що коли хвилююся, не можу їсти. Тому я просто мало їм. Ніяких таємниць. Якщо ви схильні гладшати, то не існує ніяких методик схуднення, коли можна багато і постійно їсти”, – відповіла Полтавська.

Полтавська розповіла, як їй вдалося схуднути на 10 кілограмів

До речі, раніше Катерина Полтавська відверто зізнавалася підписникам, що Володимир справді зустрів її, як їй здається, не з ідеальною зовнішністю та з більшою вагою, ніж є зараз. Про стосунки пари стало відомо згодом після розлучення шоумена з нотаріусом Христиною Горняк.

Полтавська переконує, вона не боїться, що чоловік може її покинути. Ба більше, сама піде, якщо буде щось не влаштовувати, оскільки не перебуває в положенні “останнього шансу”.

Нагадуємо, 20 січня відбулося відкриття студії краси Катерини Полтавської. В салоні надаються послуги масажів та лазерної епіляції. Дівчина розповідала, що наважилася на власний бізнес, адже хотіла зайнятися ще чимось, окрім блогу в Instagram.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.