Вагітна? Настя Каменських висловилася про свою вагітність, але причетність Потапа до цього не підтвердила

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше за довгий час прокоментувала чутки навколо своєї вагітності, а також розлучення з Потапом.

Після повернення Насті Каменських з Іспанії до Батьківщини навколо її персони стало ходити ще більше чуток. Здебільшого вони були пов’язані з її імовірною вагітністю, так як артистка серйозно змінилася у фігурі та викликала певні сподівання у шанувальників на рахунок майбутнього поповнення в сім’ї.

Але так само деякі представники преси схилялися до того, що артистка розлучається зі своїм чоловіком Потапом після скандалу навколо його подружніх зрад, а також небажання повертатися до України. Врешті-решт, усі ці чутки були спростовані самою парою, але Каменських не вдалося запевнити, що у її стосунках з чоловіком все в порядку, і що вона не чекає на дитя.

Настя Каменських прокоментувала чутки про вагітність та розлучення

Настя Каменських на всю країну заявила про свою вірність
Настя Каменських на всю країну заявила про свою вірність

Наприклад, Богдан Беспалов стверджує, що Настя Каменських не просто готова розлучитися з Олексієм, але вже має іншого коханого, і просто активно шукає собі нового продюсера в іспаномовних країнах, щоб взятися підкорювати латинського Америку.

Тим часом Потапенко та Каменських намагаються усіляко підкреслити, що між ними панує гармонійна атмосфера. На їхніх особистих сторінках в соціальній мережі Instagram все частіше стали з’являтися спільні кадри, чого фанати не бачили вже 2 роки.

А співачка нещодавно вирішила поглузувати з себе та преси та опублікувала у своєму блозі фотографію, на якій вона закочує свої очі. У дописі йдеться про ситуацію, коли вона вчергове бачить заголовки про свою вагітність та розлучення з чоловіком.

Настя Каменських на всю країну заявила про свою вірність. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що станом на 24 лютого 2022 пара опинилася разом з батьками в Іспанії. Олексій також мав намір забрати свого сина, але Андрій навідріз відмовився покидати матір. В результаті сім’я затрималася в Європі більше, ніж на півроку, що серйозно вплинуло на їхню репутацію і навіть запустило культуру відміни. Тим не менш, обидва вчасно взялися за справу.

Схожі статті

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.